ACTUALITATE 1 iunie 2009

De Ziua Copilului, în vizită la jandarmi

de Covasna Media | 546 vizualizări
Ziua Copilului a fost marcată ieri şi la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi al judeţului Covasna, prin mai multe acţiuni demonstrative cuprinse în Ziua Porţilor Deschise pentru Tânăra Generaţie. Bucuroşi că jandarmii îşi deschid din nou porţile pentru ei, copiii au dat buzna curioşi să vadă care este tehnica şi armamentul pe care jandarmii le au în dotare. Potrivit purtătorului de

Ziua Copilului a fost marcată ieri şi la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi al judeţului Covasna, prin mai multe acţiuni demonstrative cuprinse în Ziua Porţilor Deschise pentru Tânăra Generaţie.

Bucuroşi că jandarmii îşi deschid din nou porţile pentru ei, copiii au dat buzna curioşi să vadă care este tehnica şi armamentul pe care jandarmii le au în dotare. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Covasna, Sorin Barbu, aproximativ 200 de copii de la mai multe şcoli din oraş –

cum ar fi Ady Endre, Liceul de Artă Plugor Sandor, Şcoala Nicolae Colan, Colegiul Naţional Mihai Viteazul şi altele – au făcut ieri cunoştinţă cu domeniul Jandarmieriei.

Micii vizitatori invitaţi de Ziua lor au asistat la exerciţii demonstrative, au admirat tehnică de armament din dotare, au vizitat baza sportivă şi au văzut “în direct” şi un exerciţiu de autoapărare. Jandarmii au imaginat pentru invitaţii lor scene despre prinderea unui infractor şi le-au arătat copiilor exerciţii cu câinii de serviciu, care i-au lăsat cu gura căscată pe vizitatori.

Ana Sidon

Teme articol: jandarmi copii elevi
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.