ACTUALITATE 3 februarie 2009

Dancs Annamari, locul 11 în topul celor mai frumoase femei din politică

de Covasna Media | 688 vizualizări
De obicei începutul fiecărui an este destul de sărac în activităţi şi evenimente ce definesc în mod marcant cariera artiştilor, sau a personalităţilor media… Este perioada retrospectivelor, dar şi cea în care se pun bazele unui nou an, care din punct de vedere profesional se doreşte a fi cât mai prolific. În cazul Annamariei Dancs, câştigătoarea Premiului de Popularitate la festivalul Cerbul De Aur 2008, lucrurile stau puţin altfel: deşi cântăreaţa abia acum începe să

De obicei începutul fiecărui an este destul de sărac în activităţi şi evenimente ce definesc în mod marcant cariera artiştilor, sau a personalităţilor media… Este perioada retrospectivelor, dar şi cea în care se pun bazele unui nou an, care din punct de vedere profesional se doreşte a fi cât mai prolific. În cazul Annamariei Dancs, câştigătoarea Premiului de Popularitate la festivalul Cerbul De Aur 2008, lucrurile stau puţin altfel: deşi cântăreaţa abia acum începe să creioneze proiectele pentru anul 2009, nici sfârşitul anului trecut n-a însemnat „o plimbare în parc”, ea susţinând peste 50 de concerte în toată ţara, ceea ce a determinat-o să renunţe la înscrierea în Preselecţia Naţională pentru Eurovision! Bineînţeles, Annamari nu a renunţat definitiv la proiectul „Eurovision”, participarea ei la preselecţie a suferit doar o amânare… Ne vedem în 2010! Vă vine sau nu să credeţi, artista covăsneană se găseşte pe locul 11, în Topul Celor Mai Sexy Femei Din Politică realizat şi publicat de revista ACADEMIA CAŢAVENCU, cunoscută drept o publicaţie cu articole nu de puţine ori acide la adresa elitei politice româneşti. Annamari a reuşit „performanţa“ de a depăşi în acest top inedit nume consecrate din viaţa publică şi politică din România, cum ar fi fosta Miss România, Roberta Anastase, care în momentul de faţă este prima femeie şi cel mai tânăr preşedinte al Camerei Deputaţilor, permanenta invitată a emisiunilor de dezbatere, Lavinia Şandru, sau fosta creatoare de modă, Oana Mizil, cea care în alegerile din toamnă a reuşit să-l surclaseze în colegiul uninominal pe guralivul miliardar, Gigi Becali. În topul cititorilor, în care Elena Băsescu nici măcar nu a intrat, Annamari ocupă locul 5.

„Şeherezada“, în limba română în Ungaria

Adevărata recunoaştere însă pentru cântăreaţă a venit pe latura profesională: în Topul 40-Dance al Asociaţiei Producătorilor de Fonograme din Ungaria (MAHASZ), Annamari se află locul 12 cu piesa intitulată „Şeherezada“. Interesant este faptul că DJ-ii din ţara vecină au preferat versiunea în limba română, celei de limba maghiară, considerând mult mai interesantă sound-ul şi feeling-ul piesei în limba lui Eminescu… De altfel tot mai mulţi artişti din ţara noastră, cum ar fi Morandi, Inna sau Stroke 69, au reuşit să cucerească topurile de specialitate din Ungaria. Referitor la participare ei în diferire topuri de specialitate sau de... cancan, Annamari şi-a exprimat bucuria pentru recunoaşterea venită din partea presei, pentru atenţia de care se bucură diferitele activităţi ale ei, fie muzicale, fie „politice”... Nominalizarea din topul Caţavencu a făcut-o să râdă cu lacrimi, neînţelegând totuşi includerea ei într-o astfel de listă, având în vedere faptul că ea nu se consideră politician (a candidat pentru un loc de parlamentar în diaspora la alegerile din 2008, n.r.). În ceea ce priveşte performanţele pieselor ei în diferite topuri muzicale, Annamari nu poate decât să fie bucuroasă… La mai multe în 2009!

Teme articol: Dancs Annamari Catavencu
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.