ACTUALITATE 11 ianuarie 2009

Dancs Annamari începe anul 2009 în forţă

de Covasna Media | 643 vizualizări
Televiziunile muzicale din România şi Ungaria vor difuza videoclipul proaspăt realizat pentru piesa „Free me Inside“

Nu mai e pentru nimeni o necunoscută faptul că Annamari Dancs s-a maturizat. Publicul ţintă s-a schimbat, stilul la fel şi după o perioadă de căutări şi experimente, atât solista covăsneană cât şi echipa ei au înţelesc că pop-ul melodic „o prinde“ cel mai bine pe Annamari. Annamari a avut un an 2008 bogat, interesant, în care premiul de popularitate la Festivalul Cerbul de Aur a făcut diferenţa, reuşind să o readucă pe tânăra din Sfântu-Gheorghe în atenţia opiniei publice. Abilitatea cu care Annamari cântă fie în limba maghiară, fie în limba română, fie în engleză a adus un nou plus carierei, pentru că astăzi Annamari poate oricând să-şi adapteze spectacolul în funcţie de publicul pe care îl are. Asta denotă dorinţă, ambiţie şi profesionalism. Anul 2009 începe pentru Annamari cu încercarea de a impune pe piaţă melodia „Free me Inside“. Televiziunile muzicale din România şi Ungaria vor difuza ...

Televiziunile muzicale din România şi Ungaria vor difuza videoclipul proaspăt realizat pentru piesa „Free me Inside“

Nu mai e pentru nimeni o necunoscută faptul că Annamari Dancs s-a maturizat. Publicul ţintă s-a schimbat, stilul la fel şi după o perioadă de căutări şi experimente, atât solista covăsneană cât şi echipa ei au înţelesc că pop-ul melodic „o prinde“ cel mai bine pe Annamari. Annamari a avut un an 2008 bogat, interesant, în care premiul de popularitate la Festivalul Cerbul de Aur a făcut diferenţa, reuşind să o readucă pe tânăra din Sfântu-Gheorghe în atenţia opiniei publice. Abilitatea cu care Annamari cântă fie în limba maghiară, fie în limba română, fie în engleză a adus un nou plus carierei, pentru că astăzi Annamari poate oricând să-şi adapteze spectacolul în funcţie de publicul pe care îl are. Asta denotă dorinţă, ambiţie şi profesionalism. Anul 2009 începe pentru Annamari cu încercarea de a impune pe piaţă melodia „Free me Inside“. Televiziunile muzicale din România şi Ungaria vor difuza videoclipul proaspăt realizat pentru o piesă care nu doar că o reprezintă muzical pe Annamari, dar şi reuşeşte să-i pună în valoare calităţile. Piesa va avea probabil un succes mai mare în Ungaria, datorită duetului cu Krisz Rudi, cântăreţ şi compozitor.

Filmări solicitante pentru un videoclip profesionist

Câteva scene din videoclipul care va fi difuzat odată cu startul noului an de posturile muzicale de televiziune din Ungaria şi România au fost filmate în Teatrul Ruttkay Éva din Budapesta. Cu toate că filmările au durat mult şi au fost destul de solicitante atât pentru artişti cât şi pentru staff-ul tehnic, toţi cei implicaţi în realizarea „filmuleţului” s-au distrat copios datorită glumelor lui Krisz Rudi, compozitorul piesei, dar şi partenerul lui Annamari în clip. „Este arhicunoscut faptul că în cursul filmărilor videoclipurilor, playback-ul melodiei este folosit de sute de ori. Rudi a reuşit să menţină buna dispoziţie pe platou, căntând la pian de fiecare dată câte o altă piesă după pauze, făcându-ne pe noi ceilalţi să aşteptăm cu nerăbdare ce mai scoate Rudi din mânecă şi să încercăm să ghicim despre ce piesă este vorba. Fiind un instrumentist desăvârşit şi un compozitor prolific, Rudi a avut din ce alege” îşi aminteşte cântăreaţa din Sfântu Gheorghe. La montajul videoclipului, pe lângă imaginile filmate în teatrul din Budapesta, sau folosit prin bunăvoinţa Televiziunii Române şi câteva secvenţe din Festivalul Cerbul de Aur 2008, artista încercând să reamintească publicului momentul de vârf al anului trecut pentru ea. „Am ţinut foarte mult ca secvenţele din Festival să fie integrate în videoclip şi cred că până la urmă aceste imagini dau culoare clipului. Mulţumesc Televiziunii Române pentru amabilitatea şi profesionalismul de care au dat dovadă, ca de fiecare dată de altfel. Apariţia mea în acest Festival şi prin prisma Premiului de Popularitate câştigat, reprezintă un moment special din viaţa mea!” a mai declarat Annamari. Videoclipul va putea fi văzut în curând pe televiziunile muzicale, dar dacă sunteţi nerăbdători, intraţi la secţiunea CovasnaMedia TV, unde puteţi vedea integral videoclipul lui Annamari.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.