ACTUALITATE 9 noiembrie 2009

Dancs Annamari în turneu media

de Covasna Media | 462 vizualizări
[singlepic=544,250,250,,left]Campania de promovare a piesei Live Your Life şi a videoclipului ce acompaniează piesa continuă. Annamari este invitata mai multor emisiuni de televiziune şi radio cu acoperire naţională. „În ultima perioadă am petrecut foarte mult timp în Bucureşti, răspunzând bineînţeles afirmativ la nenumăratele invitaţii venite din partea redac torilor şi jurnaliştilor din capitală.

Campania de promovare a piesei Live Your Life şi a videoclipului ce acompaniează piesa continuă. Annamari este invitata mai multor emisiuni de televiziune şi radio cu acoperire naţională. „În ultima perioadă am petrecut foarte mult timp în Bucureşti, răspunzând bineînţeles afirmativ la nenumăratele invitaţii venite din partea redac torilor şi jurnaliştilor din capitală.

Majoritatea acestora sunt surprinşi de faptul că deşi pentru ei sunt o faţă nouă, am deja o discografie consistentă, multe videoclipuri şi turnee efetuate în toată lumea, însă există şi o parte cărora numele meu sună familiar, au probleme doar cu pronunţia...“ spune Annamari. Datorită succesului reputat de melodie, în afară de invitaţiile televiziunilor s-au ivit nenumărate posibilităţi, de exem plu Dj Robert Georgescu a mixat live de mai multe ori la Kiss Fm şi One Fm, reuşind să câştige aprecierea conducerii posturilor de radio, astfel începând din 7 noiembrie în fiecare sâmbătă de la ora 21 Robert va fi o prezenţă constantă la Radio One Fm.

Iată câteva dintre reperele turneului media ce urmează a fi efectuat de către Annamari şi Robert:

- 09 noiembrie - ACASĂ TV, Poveştiri Adevărate, ora 17,30

- 09 noiembrie - ANTENA 2, Răi da Buni, emisiunea lui Mihai Morar, ora 19,30

- 20 noiembrie - ANTENA 2, Stele sub lupă, emisiune prezentată de Ilinca Vandici, ora19,00

- 22 noiembrie - B1 TV, Vedete se întreabă, ora 13,00

Între 15-22 noiembrie turneul va continua în Ungaria.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.