ACTUALITATE 18 iulie 2017

Dan Voiculescu poate fi eliberat condiţionat; decizia este definitivă

de Covasna Media | 1185 vizualizări

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare, poate fi eliberat condiţionat, decizie definitivă a magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins contestaţia Parchetului la decizia Judecătoriei Sectorului 5 de eliberare condiţionată a omului de afaceri.

"Respinge contestaţia Parchetului. Dispune punerea de îndată în libertate", conform deciziei magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

Voiculescu a fost a fost internat vineri după-amiază, iar surse medicale, citate News.ro, spuneau că va fi supus unei intervenţii chirurgicale, pentru ocluzie intestinală. Însă, Voiculescu nu a mai fost operat, după ce răspuns bine tratamentului la care a fost supus.

Până la 24 mai, Dan Voiculescu a executat în total 1.408 zile din cele 3.653 (10 ani) pe care le avea de executat în dosarul ICA, depăşind limita minimă de 1.217 zile care reprezintă o treime din durata pedepsei, conform News.ro. Dintre cele 1.408 zile, 387 se consideră executate în urma muncii prestate şi în urma redactării de lucrări ştiinţifice.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.