ACTUALITATE 16 aprilie 2010

Dacia Duster a parcat la Bogyó

de Covasna Media | 1015 vizualizări
Noul model poate fi testat în cadrul operaţiunii Porţi Deschise care durează până duminică la ora 20 16apr2010-dusterNoua senzație românească în materie de mașini, Dacia Duster, poate fi testată, sau chiar câștigată, începând de ieri, la Salonul Bogyo din Sfântu-Gheorghe. Robust, dar elegant, cu garda față de sol foarte mare – ceea ce o face numai potrivită pentru drumurile noastre – modelul Duster este al șaselea produs al Dacia și a atras încă de la primele ore ale operațiunii „Porți Deschise” o mulțime de persoane interesate sau

Noul model poate fi testat în cadrul operaţiunii Porţi Deschise care durează până duminică la ora 20

16apr2010-dusterNoua senzație românească în materie de mașini, Dacia Duster, poate fi testată, sau chiar câștigată, începând de ieri, la Salonul Bogyo din Sfântu-Gheorghe.

Robust, dar elegant, cu garda față de sol foarte mare – ceea ce o face numai potrivită pentru drumurile noastre – modelul Duster este al șaselea produs al Dacia și a atras încă de la primele ore ale operațiunii „Porți Deschise” o mulțime de persoane interesate sau chiar dornice să cumpere mașina.

Am avut norocul să fiu prima care, împreună cu Bogyó Istvan, am testat ieri Dusterul de la Bogyó, un model 4x2 puternic, cu motor de 1,5 litri, care a impresionat prin modul în care s-a prezentat pe șosea sau pe teren accidentat.

„Se prezintă ca un adevărat SUV, este stabilă, silențioasă, foarte ușor de condus, dă senzație de comoditate și prinde repede viteză. Este prima dată când o conduc și eu, deși am văzut-o în decembrie“, povestește Bogyó Istvan în timp ce încearcă noul model.

Raport calitate-preţ extraordinar

De altfel, el și soția lui, Bogyó Csilla, împreună cu care conduce reprezentanța Dacia de la noi din județ, au și comandat un model Duster, de care se vor putea bucura începând din luna iunie.

Cei doi spun că raportul calitate – preț este extraordinar de bun și gama SUV de la Dacia va da o lovitură enormă. Prețul de pornire pentru Duster este de la 10.500 de euro și poate ajunge până la 15.600 vârful de gamă, în timp ce unele accesorii speciale, ca volanul din piele, mai pot costa încă 1.000 de euro.

În prezent, în ceea ce privește modelul 4x4, Bogyo poate lansa comenzi, dar cererile din exterior au fost atât de mari, încât acest SUV poate fi livrat numai din luna iunie. Comenzile sunt însă lansate și unele au și fost făcute deja și sunt consistente.

Ca tip de mașină, Dusterul se adresează unui cumpărător familist, sportiv, robust, care dorește un SUV numai bun de mers pe teren la vânătoare, cu familia, în excursii, călătorii și așa mai departe, mai spune Bogyo Istvan, accentuând că avem de-a face cu o adevărată mândrie națională prin acest model.

Clienţii sunt foarte încântaţi

Unul dintre șoferii care au încercat modelul Duster chiar ieri, în prima zi de Porți Deschise, ne-a spus și el că este mai mult decât încântat de generozitatea mașinii, și s-a declarat bucuros de spațiul mare din portbagaj, precum și de faptul că are garda sus, ceea ce înseamnă mult pe drumurile din județ și dă senzația de siguranță și superioritate.

Doritorii pot testa Dusterul până duminică seara, dacă se prezintă la reprezentanță și se înregistrează. Ei vor intra aici și în „Jocul cheilor“, prin care dacă au noroc și cheia lor se potrivește, pot pleca acasă la volanul unui Duster.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 9

Adaugă comentariu
banatferehuni, 17 aprilie 2010
mei hu, de ce e masina prea scumpa pt.romani ? pt . hunogari e si mai scumpa ca sint mai saraci ca romanii .
florin, 17 aprilie 2010
pt Mihai.am vazut logan de 2 ani in targ cu rugina, scoate chederul de la usa si zi-mi cum arata? am avut bani de logan, dar am preferat sa iau o masina nemteasca din 2001, o am de 2 ani si nu am citeste integral
Ro, 17 aprilie 2010
Masina e Super si e prea buna ptr.Unguru.hu.
hu, 17 aprilie 2010
Masina e Super:Pretul e mult ptr.Romanul.
ion, 16 aprilie 2010
Dacia e cea mai buna pentru drumurile din Romania, plus ca numai stai cu ea prin service. Consuma putin, este foarte apreciata in strainatate. Am cunoscut niste englezi care au venit in excursie in citeste integral
Lacika Marton, 16 aprilie 2010
io nu iau la mine masine romaneaske , io iau numai " Made in Hungary " ke io sint patriot , io iau un cal .
MIHAI, 16 aprilie 2010
AlPacino,te invit sa vezi cum arata un logan de 6 ani.Poate voi aveti bani pentru BMW sau Audi A8 dar merea majoritate fii sigur ca nu.Cu cei ca tine e plina pivnita.
gigi, 16 aprilie 2010
Dacia tot dacie ramane. La pretul asta mai bine o masina straina second hand, oricum mai fiabila.
AlPacino, 16 aprilie 2010
Mare tamtam .... ca pe vremuri pt Logan.... Dar dupa trecerea anilor oamenii si-au dat seama de ce e asa ieftin... se rugineste , piesele si reviziile sunt f scumpe... Asa si cu Duster
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.