ACTUALITATE 1 iulie 2013

Czilli Balázs este noul director al Casei de Cultură Covasna

de Covasna Media | 155 vizualizări

Consiliul Local Covasna a adoptat săptămâna trecută proiectul de hotărâre cu privire la numiea noului director al Casei de Cultură. Czilli Balázs a fost singurul candidat, așadar a câștigat concursul după ce contracandidata lui, Szabó Katalin, a fost exclusă pe motiv că nu avea documente care să ateste experiența în management.

La Covasna acesta a fost cel de al doilea concurs din acest an pentru ocuparea postului de director al Casei de Cultură, după ce primul câștigător, Lung László Zsolt, nu s-a prezentat să încheie contractul de muncă, preferând să managerieze Casa de Cultură de la Târgu Secuiesc.

La ședința Consiliului Local Covasna au fost discutate mai multe aspecte legate de planul de mangement întocmit de Czilli Balázs, printre care și faptul că planul ar cuprinde mai multe aspecte legate de viața culturală a comunității maghiare decât a comunității românești.

„Voi discuta cu Czilli Balázs pentru a remedia eventualele lipsuri din planul de management înainte de semnarea contractului, ce va avea loc cel mai probabil pe data de 26 iulie” – a declarat primarul stațiunii, Thiesz János.

Mandatul noului director va avea o perioadă de 5 ani, după care se va organiza un alt concurs.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.