ACTUALITATE 25 martie 2010

Cu maşina-n poartă

de Covasna Media | 166 vizualizări
25mar2010-masinaMarţi seară s-a produs un accident uşor în Sfântu-Gheorghe. M. Valentin, de 58 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe str. Stadionului, la intersecţia cu str. Doja Gyorgy a pierdut controlul asupra maşinii, a ieşit de pe carosabil şi s-a tamponat de două imobile. În urma auto-tamponării a rezultat avarierea autoturismului în proporţie de 60%. Întrucât conducătorul auto se afla în mod vădit sub influenţa

25mar2010-masinaMarţi seară s-a produs un accident uşor în Sfântu-Gheorghe. M. Valentin, de 58 ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism pe str. Stadionului, la intersecţia cu str. Doja Gyorgy a pierdut controlul asupra maşinii, a ieşit de pe carosabil şi  s-a tamponat de două imobile. În urma auto-tamponării a rezultat avarierea autoturismului în proporţie de 60%.

Întrucât conducătorul auto se afla în mod vădit sub influenţa alcoolului, a fost condus la Spitalul Judeţean pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge.  În funcţie de rezultatele alcoolemiei, poliţiştii vor continua cercetările.

Foto: Viorel Iordan

Teme articol: accident beat poarta
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.