ACTUALITATE 18 ianuarie 2010

Criminalul de la Zălan a fost trimis în judecată

de Covasna Media | 131 vizualizări
El este acuzat de omor deosebit de grav după ce a înjunghiat mortal o tânără însărcinat Bărbatul care a omorât toamna trecută o femeie însărcinată din Zălan, comuna Bodoc, va fi judecat de Tribunalul Covasna după ce în luna noiembrie anul trecut a fost trimis în judecată de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna. Kolcza László (52 de ani) din Zălan este acuzat de omor deosebit de grav şi este judecat în stare de arest preventiv după ce procurorii au stabilit că, la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut, acesta s-a dus la locuinţa lui Orosz Gyöngyver din satul Zălan, cu intenţia să bea un pahar cu soţul acesteia, aşa cum se mai întâmplase şi altădată, dar a sfârşit prin a o omorî.

El este acuzat de omor deosebit de grav după ce a înjunghiat mortal o tânără însărcinat

Bărbatul care a omorât toamna trecută o femeie însărcinată din Zălan, comuna Bodoc, va fi judecat de Tribunalul Covasna după ce în luna noiembrie anul trecut a fost trimis în judecată de către procurorii criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna.

Kolcza László (52 de ani) din Zălan este acuzat de omor deosebit de grav şi este judecat în stare de arest preventiv după ce procurorii au stabilit că, la sfârşitul lunii septembrie a anului trecut, acesta s-a dus la locuinţa lui Orosz Gyöngyver din satul Zălan, cu intenţia să bea un pahar cu soţul acesteia, aşa cum se mai întâmplase şi altădată, dar a sfârşit prin a o omorî.

Femeia era singură acasă, soţul ei fiind plecată în pădure după lemne, şi pe motiv că îl aşteaptă pe soţul ei, atacatorul a rămas mai mult timp în casă, până când ea i-a cerut să plece. Bărbatul a refuzat însă şi i-a propus tinerei însărcinată în 26 de săptămâni să întreţină raporturi sexuale, fiind refuzat.

„Faţă de refuzul victimei Orosz Gyongyver şi pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice, Kolcza Laszlo i-a aplicat, cu briceagul pe care-l ţinea în mâna dreaptă, o lovitură puternică victimei deasupra sânului stâng, de sus în jos, în urma căreia aceasta a decedat. Raportul medico-legal de necropsie întocmit în cauză a relevat că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat plăgii înjunghiate toracice şi hemoragiei interne consecutive“, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie privind rezultatele activităţii desfăşurate de procurorii criminalişti în ultimele luni ale anului 2009.

Ana Sidon

Teme articol: crimă gravida Zalan
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.