ACTUALITATE 23 octombrie 2009

Covăsnenii fac cârnaţi la Bekescsaba

de Covasna Media | 576 vizualizări
[singlepic=476,250,250,,left]16 echipe din judeţ participă mâine la cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului de Preparat Cârnaţi de la Bekescsaba, Ungaria, unde vor prezenta cele mai bune reţete de preparat cârnaţi din zonă. Potrivit directorului Asociaţiei Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii din judeţ (ASIMCOV), Vajda Lajos, în total este vorba despre aproximativ o sută de persoane care se vor prezenta la concurs şi care

16 echipe din judeţ participă mâine la cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului de Preparat Cârnaţi de la Bekescsaba, Ungaria, unde vor prezenta cele mai bune reţete de preparat cârnaţi din zonă.

Potrivit directorului Asociaţiei Întreprinzătorilor Mici şi Mijlocii din judeţ (ASIMCOV), Vajda Lajos, în total este vorba despre aproximativ o sută de persoane care se vor prezenta la concurs şi care vor promova turismul local gastronomic peste hotare. Cu această ocazie, covăsnenii vor duce cu ei şi invitaţii pentru Parada Cârnaţilor care are loc în Sfântu-Gheorghe în cadrul Zilelor Turismului covăsnean, precum şi pentru alte evenimente gastronomice care au loc în judeţ.

(A.S.)

Teme articol: carnati Bekescsaba
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.