ACTUALITATE 8 noiembrie 2013

Copiii au posibilitatea să încerce gratuit parcul de aventură de la Şugaş Băi

de Covasna Media | 98 vizualizări

Sâmbătă, 9 noiembrie, între orele 11,00 – 17,00, copiii cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani au posibilitatea să încerce distracţiile pe care le oferă parcul de aventură construit de curând în pădurea de la Şugaş Băi. În intervalul orar mai sus menţionat, doar copiii au posibilitatea să utilizeze terenul cu corzi.

Parcul de aventură conţine 10 elemente, cu grade diferite de dificultate, iar cei interesaţi sunt primiţi de specialişti bine-pregătiţi.

La Şugaş Băi, nu demult a fost inaugurat şi peretele artificial de escaladă, care are 12 metri înălţime şi 9 metri lăţime, cu 16 trasee, şi cu peste 450 de elemente de sprijin. Tot în luna septembrie a fost dat în folosinţă şi terenul de tenis cu gazon sintetic, presărat cu nisip cuartos.

Baza de agrement aflată în reabilitare nu favorizează doar iubitorii de sporturi extreme, căci musafirii au posibilitatea să se relaxeze şi să-şi reumple bateriile în noul complex de tratament cu o capacitate de 30 de locuri, unde sunt bazine cu apă caldă sau rece, băi turceşti, saune finlandeze dar şi sală de fitness.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.