ACTUALITATE 3 martie 2010

Containere incendiate

de Covasna Media | 278 vizualizări
04mar2010-containerPatru containere de colectare selectivă a deşeurilor, aparţinând societăţii de salubrizare Tega, au fost incendiate la Sfântu Gheorghe în ultimele săptămâni. Directorul Tega, Toth Birtalan Csaba, a declarat că incendierile containerelor nu par a fi întâmplătoare, dacă se ţine cont de faptul că ele au aparut în ultima perioadă, după ce, în ultimii doi ani, nu a fost înregistrată nicio astfel de întâmplare.

04mar2010-containerPatru containere de colectare selectivă a deşeurilor, aparţinând societăţii de salubrizare Tega, au fost incendiate la Sfântu Gheorghe în ultimele săptămâni.

Directorul Tega, Toth Birtalan Csaba, a declarat că incendierile containerelor nu par a fi întâmplătoare, dacă se ţine cont de faptul că ele au aparut în ultima perioadă, după ce, în ultimii doi ani, nu a fost înregistrată nicio astfel de întâmplare.

Potrivit lui Toth, este vorba despre patru containere de colectare a hârtiei, fabricate din plastic; acestea au fost incendiate în cartierul Simeria, în zona Gării şi în zona magazinului Spar.

Pagubă de peste 10.000 de lei

„Paguba este de 2600 de lei pe fiecare container, acestea fiind compromise total, în sensul că s­au topit şi nu se mai poate face nimic cu ele. Nu avem cum să le înlocuim, deocamdată, aşa că în locul lor am amplasat nişte cutii metalice mai vechi”, a mai spus directorul Tega SA.

Containerele de colectare selectivă a deşeurilor fuseseră achiziţionate din Ungaria şi, potrivit lui Toth, nu ar trebui să fie mai scumpe în prezent, urmare a regularizării cursului leu-euro.

Monica Rizea

Teme articol: TEGA container incendiu
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.