ACTUALITATE 30 noiembrie 2009

Connect-R la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 363 vizualizări
Unul dintre cei mai în vogă artişti români ai momentului a susţinut un concert sâmbătă seară în Club El Passo [singlepic=655,250,250,,left]Emoţii mari sâmbătă seara în Club El Passo din Sfântu Gheorghe, unde toată lumea îl aştepta pe Connect-R. Artistul a ajuns la El Passo un pic după miezul nopţii, dar până la începerea show-ului a mai durat ceva, cei prezenţi delectându-se cu muzica de club, diverse băuturi şi o atmosferă cu adevărat potrivită unei seri de sâmbătă. Intrarea în scenă a artistului şi a echipei sale a avut loc în strigătele de admiraţie ale celor prezenţi, partea feminină, în special, fiind cea care şi-au arătat încântarea fără nicio reţinere. Show-ul a cuprins un dialog al lui Connect-R cu cei prezenţi, glumiţe şi refrene alături de aceştia, dar şi refrenele hiturilor care l-au făcut celebru. Spectacolul a duratv aproximativ 40 de minute, timp în care cei prezenţi în club au dansat, au cântat şi s-au fotografiat alături de artist, unii mai îndrăzneţi abordându-l chiar şi pentru câte un autograf.

Unul dintre cei mai în vogă artişti români ai momentului a susţinut un concert sâmbătă seară în Club El Passo

Emoţii mari sâmbătă seara în Club El Passo din Sfântu Gheorghe, unde toată lumea îl aştepta pe Connect-R. Artistul a ajuns la El Passo un pic după miezul nopţii, dar până la începerea show-ului a mai durat ceva, cei prezenţi delectându-se cu muzica de club, diverse băuturi şi o atmosferă cu adevărat potrivită unei seri de sâmbătă. Intrarea în scenă a artistului şi a echipei sale a avut loc în strigătele de admiraţie ale celor prezenţi, partea feminină, în special, fiind cea care şi-au arătat încântarea fără nicio reţinere. Show-ul a cuprins un dialog al lui Connect-R cu cei prezenţi, glumiţe şi refrene alături de aceştia, dar şi refrenele hiturilor care l-au făcut celebru. Spectacolul a duratv aproximativ 40 de minute, timp în care cei prezenţi în club au dansat, au cântat şi s-au fotografiat alături de artist, unii mai îndrăzneţi abordându-l chiar şi pentru câte un autograf.

După încheierea show-ului, înainte de a se retrage spre masa pe care o avea rezervată în club, Connect-R ne-a declarat că s-a simţit foarte bine alături de publicul din Sfântu Gheorghe, deşi iniţial avusese unele temeri că din cauza compoziţiei etnice mixte şi a faptului că aici sunt mai mulţi vorbitori de limbă maghiară, nu va fi înţeles.

„Am fost puţin sceptic, credeam că nu voi fi înţeles, dar se pare că muzica are un limbaj universal şi până la urmă ceea ce am emis a fost primit”, a spus Connect-R.

În ceea ce priveşte asaltul fanelor, artistul a arătat că spectacolul de la Sfântu Gheorghe nu a fost cu nimic diferit faţă de cele din alte locuri în care a concertat, fiind deja obişnuit cu fetele care îl urmăresc inclusiv până în vestiar, doar pentru a obţine un autograf ori un dialog.

„Până la urmă e bine, pentru că 90% cânt pentru femei- m-a născut o femeie, am crescut lângă o altă femeie – sora mea, iar momentan iubesc o femeie. Cam toată viaţa mea s-a învârtit în jurul acestui minunat dar de la Dumnezeu, femeia”, a explicat tânărul artist.

Connect-R despre politică

Deşi artist şi oarecum departe de factorul politic, Connect-R se declară scârbit de actualul spectacol de pe scena politică, drept pentru care spune că nu va merge la vot, pe 6 decembrie. „Nu am votat şi nici nu votez, pentru că o să-mi fie scârbă de posibilul dezastru la care aş putea contribui şi eu… Avem o alternativă proastă şi prefer să rămân în afara lor, să fac muzică, deoarece publicul e singurul care mai crede în culori, deşi trăim într-o lume în care ne domină cifrele“.

Club El Passo, preferat la distracţie în Sfântu-Gheorghe

Cu trei cluburi existente în Sfântu Gheorghe, tinerii oraşului par să aibă de unde alege, toate cele trei reuşind să atragă, în fiecare week-end. El Passo rămâne totuşi unul dintre cele mai longevive cluburi din oraş, fiind preferat atât de clienţii mai maturi cât şi de adolescenţii dornici de distracţie şi dans. Cu noile schimbări, clubul a redevenit în atenţia iubitorilor vieţii de noapte, aceştia arătându-se încântaţi de noua calitate a sunetului, de ventilaţia care le permite să respire chiar şi după ore întregi de dans prin fumul de ţigară, precum şi de faptul că, odată mutat barul din centrul clubului, spaţiul de dans a devenit mai permisiv şi mai încăpător.

„Îmi place foarte mult să vin aici, e oarecum mai intim, cunosc o mulţime de lume şi chiar mă simt ca acasă. E unul dintre locurile mele preferate pentru sâmbătă noaptea şi cred că s-a investit destul de mult, faţă de cum era înainte simţindu-se diferenţele“, spune George, un tânăr de 22 de ani. Şi prietenii din grupul acestuia apreciază că El Passo oferă o cu totul altă calitate, tinerii apreciind că „e bine că deşi e muzică, reuşeşti să te auzi şi să te înţelegi om cu om“.

Cristina, în vârstă de 30 de ani, spune că nu iese foarte des în cluburi, dar preferă El Passo pentru că este central şi oferă muzică de calitate „pe toate gusturile“. În plus, tânăra apreciază faptul că El Passo are periodic invitaţi dintre personalităţile în vogă ale muzicii, deci aduce noutaţi şi distracţii pe măsură.

Monica Rizea

Teme articol: El Passo concert Connect-R club
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Levi, 2 decembrie 2009
Vorbise Gogu care nu stie nici macar ce inseamna muzica de calitate, care are impresia ca Inna si toti popcornisti sunt cool.
gogu, 30 noiembrie 2009
Ziaristo , cred ca nu sti, ce inseamna , ,,viata de noapte!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.