ACTUALITATE 11 ianuarie 2010

Conferinţă despre evenimente gastronomice

de Covasna Media | 601 vizualizări
Legat de evenimentele din acest an, la nivelul Asociaţiei Între prinzătorilor Mici şi Mijlocii din judeţ (ASIMCOV) va avea loc în data de 22 ianuarie o conferinţă privind evenimentele gastronomice din acest an, care au fost organizate şi în anii anteriori şi în care este implicată şi Asociaţia. Directorul ASIMCOV, Vajda Lajos, a precizat că evenimentele în care sunt implicaţi vor fi pregătite încă din ianuarie, vor fi întocmite regulamentele, pagini web pentru descrierea lor şi vor fi desemnate echipele din cadrul Asociaţiei care se vor ocupa de fiecare eveniment în parte.

Legat de evenimentele din acest an, la nivelul Asociaţiei Între prinzătorilor Mici şi Mijlocii din judeţ (ASIMCOV) va avea loc în data de 22 ianuarie o conferinţă privind evenimentele gastronomice din acest an, care au fost organizate şi în anii anteriori şi în care este implicată şi Asociaţia.

Directorul ASIMCOV, Vajda Lajos, a precizat că evenimentele în care sunt implicaţi vor fi pregătite încă din ianuarie, vor fi întocmite regulamentele, pagini web pentru descrierea lor şi vor fi desemnate echipele din cadrul Asociaţiei care se vor ocupa de fiecare eveniment în parte.

„Vrem să trecem peste graniţele judeţului, ţinta sunt locuitorii din apropiere, din Braşov, vom apela la partenerii din Ungaria, de la Ministerul Turismului, administraţii locale, să atragem cât mai mulţi turişti”, a spus Vajda Lajos.

Judeţul Covasna a devenit cunoscut pentru festivalurile sale gastronomice şi pentru preparatele de multe ori gigantice. Aici au apărut cel mai mare kurtoskalacs, cea mai mare spumă de zmeură şi cea mai mare tocană de ciuperci, o îngheţată de 100 de metri sau bulzul de la Turia care a intrat în Cartea Recordurilor.

A.S.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.