ACTUALITATE 24 iunie 2013

Concursul Național Interdisciplinar „Pui de brad” [FOTO]

de Covasna Media | 202 vizualizări

La ediția din acest an au participat 20 de echipaje din 14 județe

În perioada 17-20 iunie, Clubul Copiilor Întorsura Buzăului a organizat una dintre cele mai populare şi longevive competiţii, Concursul Național Interdisciplinar „Pui de brad”, ediţia 2013.

Pe un timp excelent și într-un peisaj de basm s-a desfășurat unul dintre cele mai complexe concursuri, ajuns la ediția 29 prin truda și devotamentul colegelor și a colegilor de la Clubul Copiilor Întorsura Buzăului.

Concursul a crescut pe parcursul anilor și prin numărul participanților și prin numărul probelor dar mai ales prin profesionalismul cu care este organizat, un concurs al orașului unde fiecare fost și actual concurent și organizator au o parte bine definită și pe care le rezolvă cu un devotament nemaiîntâlnit.

La ediția din acest an au participat 20 de echipaje din 14 județe.

Cei 80 de concurenți au parcurs probele-tetratlon (înot, minimaraton, rafting, ciclism), parcurs aplicativ, orientare sportivă, alpinism, turism sportiv, îndemânare, montarea cortului, probă de gătit, probă de dans, probă culturală, activitate ecologică, expoziție de foto iar în final după trei zile epuizante și cu serile cu concert live cred că rezultatul a fost meritat de către câștigători.

Clasamentul general:

1. ROCA – Palatul Copiilor Cluj Napoca

2. ALPINIȘTII – Clubul Copiilor Înt. Buzăului

3 . VULTURII – Școala Genarală Barcani

4. PITICII – Clubul Copiilor Slănic Prahova

5. BĂLTĂREȚII – Palatul Copiilor Brăila

Le mulțumim organizatorilor pentru efortul și profesionalismul depus, Ministerului Educației Naționale, Inspectoratului Școlar Județean Covasna, Palatului Copiilor Sf. Gheorghe, Primăriei Înt. Buzăului, Pensiunii Moara, concurenților, profesorilor însoțitori şi părinților pentru încrederea acordată.

Kerekes Jenő

Palatul Copiilor Sf. Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.