ACTUALITATE 12 martie 2014

Concurs de fotografii cu ocazia Zilei Mondiale a Apei

de Covasna Media | 140 vizualizări

Lucrările mai pot fi încă trimise pentru a participa la competiţie

Administraţia Naţională „Apele Române” organizează pe data de 21 martie o expoziţie fotografică în faţa Primăriei Sfântu Gheorghe, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei. Lucrările expuse vor fi de fapt fotografii participante la un concurs de gen la care poate participa oricine, indiferent de vârstă sau ocupație, cu condiția ca lucrările să fie în tema „Apa și energie”, care este mottoul Zilei Mondiale a Apei 2014.

Lucrările trebuie trimise până pe data de 18 martie ora 24 la adresa de e-mail mundusaqua@gmail.com, iar denumirea fişierului unei fotografii urmează o ordine strictă: NumelePrenumele_Domiciliul_Titlul fotografiei. O persoană poate înscrie în concurs maximum cinci fotografii – se acceptă fotografii în culori sau alb negru, în format digital jpg. Latura mare a fotografiilor să nu depăşească mărimea maximă de 4724 pixeli sau dimensiunea de 30 x 40 cm, 300 dpi. Dimensiunea fişierului unei fotografii nu poate să depăşească 10 Mb. Fişierele unui e-mail nu pot depăşi 15 Mb, iar dacă e necesar, fotografiile vor fi trimise în mai multe e-mailuri. Fotografiile trebuie să fie însoţite de următorul borderou completat: Numele autorului, titlul şi descrierea fotografiei, adresa de contact e-mail, domiciliul (localitatea, judeţul).

Participantul declară în mod implicit prin înscrierea imaginii în concurs că este deţinătorul drepturilor de autor asupra acesteia şi îşi asumă toate consecinţele legale în cazul în care se dovedeşte că nu deţine drepturile intelectuale asupra fotografiei. Organizatorii îşi rezervă dreptul de a selecta fotografiile. Decizia juriului este definitivă şi incontestabilă. Organizatorii asigură printarea gratuită a fotografiilor admise în expoziţie, iar autorii lucrărilor admise vor fi anunţaţi prin e-mail despre ora şi locul deschiderii festive a expoziţiei, unde se vor decerna şi diplomele. Participantul permite utilizarea fotografiei sale în scopuri necomerciale pentru mediatizarea expoziţiei, fără drepturi materiale, cu menţionarea numelui autorului pe lucrare. Participantul acceptă în mod implicit prin înscrierea imaginii în concurs, condiţiile participării.

Ziua Mondială a Apei se sărbătorește pe data de 22 martie. Această zi a fost aleasă în cadrul Conferinţei Naţiunilor Unite asupra Mediului Înconjurător de la Rio de Janeiro din 1992.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.