ACTUALITATE 2 februarie 2017

Comisarul Marius Daniel Ivaşcu, numit interimar la conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie

de Agerpres | 1227 vizualizări

Comisar şef de poliţie Silviu Stoenescu şi-a încetat activitatea prin pensionare la cerere

Comisarul Marius Daniel Ivaşcu a fost numit la comanda Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, fiind împuternicit să exercite interimar funcţia de inspector-şef , în urma pensionării fostului comandant, Silviu Stoenescu.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, remis joi AGERPRES, Silviu Stoenescu şi-a încheiat cariera profesională după aproape trei decenii de muncă în cadrul acestei instituţii şi a fost distins cu „Placheta de onoare a Poliţiei Române“.

„Începând cu data de 1 februarie a.c., domnul comisar şef de poliţie Stoenescu Silviu şi-a încetat activitatea prin pensionare la cerere. Prezent la şedinţa de evaluare a activităţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna pe anul 2016, domnul chestor de poliţie Florentin Brăcea din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, i-a înmânat „Placheta de Onoare a Poliţiei Române“, cea mai înaltă distincţie onorifică a Poliţiei Române, în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru întreaga activitate desfăşurată de-a lungul celor 28 de ani de carieră“, se arată în comunicat.

Comisarul şef Stoenescu Silviu şi-a început cariera profesională în anul 1989 ca ofiţer judiciarist la Poliţia Municipiului Sfântu Gheorghe, din 2001 şi până în 2016 a ocupat funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului, iar începând cu luna martie 2016 a fost împuternicit la comanda instituţiei.

 

 

Teme articol: poliţie numire comisar
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
pitagora, 3 februarie 2017
Incredibil !!!!!!!!!!!!!
luci, 2 februarie 2017
Super tare. Primești cea mai importantă distincție a poliției Române și copii tăi se ocupă de droguri. Felicitări PSD citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.