ACTUALITATE 2 august 2016

Combaterea infracţionalităţii – prioritate pentru poliţiştii covăsneni

de Covasna Media | 159 vizualizări

Prevenirea şi combaterea faptelor ilicite şi menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică sunt aspecte aflate în permanenţă în atenţia poliţiştilor care acţionează zilnic în acest sens.

Astfel, oamenii legii desfăşoară activităţi pentru descoperirea autorilor de infracţiuni şi pentru tragerea acestora la răspundere conform prevederilor legale.

Poliţiştii din Sfântu Gheorghe a fost sesizaţi luni, 1 august 2016, de către un bărbat de 46 de ani, despre faptul că i-au fost înţepate două anvelope ale autoturismului său aflat staţionat pe un câmp între Sfântu Gheorghe şi Ghidfalău.

Din verificările efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit că numitul B. F. de 37 de ani ar fi înţepat cauciucurile autoturismului reclamantului, sub pretextul că maşina se afla pe terenul său.

Prejudiciul a fost estimat la circa 400 de lei, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Poliţiştii din Brateş fac investigaţii pentru depistarea autorilor unei alte infracţiuni de distrugere. Luni, 1 august 2016, aceştia au fost sesizaţi de către un bărbat de 35 de ani, despre faptul că în perioada 27 iulie – 1 august a.c., persoane necunoscute au distrus 18 baloţi de fân aflaţi în extravilanul localităţii Pachia. Prejudiciul a fost estimat la circa 4.400 de lei.

În cauză se fac cercetări pentru identificarea făptaşului şi tragerea sa la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Şi tot luni, Poliţia Municipiului Târgu Secuiesc a fost sesizată de către o tânără de 17 ani, despre faptul că ar fi fost victima unei agresiuni fizice.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în timp ce se afla pe o stradă din oraş, victima ar fi avut unele discuţii în contradictoriu cu un tânăr de 18 ani, iar acesta ar fi lovit-o de mai multe ori în zona feţei. În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

 

 

Teme articol: poliţie infractionalitate
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.