ACTUALITATE 20 iunie 2024

Coliba unor bătrâni evacuaţi din locuinţă, demolată de Poliţia Locală Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 1635 vizualizări

Poliţia Locală Sfântu Gheorghe a demolat, miercuri, un adăpost ilegal încropit sub un pod din municipiu de către doi pensionari evacuaţi dintr-o locuinţă socială, informează reprezentanţii instituţiei.

Potrivit acestora, acţiunea a avut loc în urma sesizărilor venite din partea unor localnici şi s-a derulat fără incidente.

„Mai multe persoane au reclamat faptul că un cuplu în vârstă, care a fost evacuat dintr-una dintre locuinţele sociale de pe strada Oltului, a construit un adăpost sub podul peste pârâul Debren. Este vorba despre un cuplu de pensionari, care se pare că nu şi-au plătit facturile, dar au existat şi reclamaţii cu privire la comportamentul bărbatului. Ne pare rău că au ajuns în această situaţie, dar nu au vrut să beneficieze de serviciile Adăpostului de noapte, ci şi-au improvizat un adăpost construit ilegal sub pod, o construcţie care bineînţeles că nu era autorizată”, a declarat şeful Poliţiei Locale Sfântu Gheorghe, Hadnagy Istvan, citat într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, poliţiştii locali au primit plângeri că bătrânii au făcut inclusiv foc de tabără sub pod, ceea ce poate afecta şi podul.

„Cu ajutorul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, al Jandarmeriei şi al celor de la TEGA, colegii noştri au luat măsuri şi au îndepărtat construcţia ilegală de pe amplasament. Din păcate, îi cunoaştem pe cei doi soţi şi am mai avut un caz similar când şi-au improvizat un cort pe malul Oltului. În aceste cazuri trebuie să acţionăm”, a mai precizat şeful Poliţiei Locale Sfântu Gheorghe.

Sursa foto: Poliţia Locală Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.