ACTUALITATE 11 noiembrie 2014

Codruţ Opaiţ (ACL Covasna): „A fost cea mai grea campanie electorală a ultimilor ani”

de Agerpres | 269 vizualizări

Copreşedintele Alianţei Creştin-Liberale Covasna, Codruţ Opaiţ (PDL), a declarat marţi, în cadrul unei dezbateri electorale organizate la Sfântu Gheorghe, că actuala campanie pentru alegerile prezidenţiale a fost cea mai grea din ultimii ani, din cauza „şicanelor” făcute de „stânga retrogradă”.

Codruţ Opaiţ a menţionat că de peste 40 de ani trăieşte în judeţul Covasna, prin urmare cunoaşte mentalitatea locuitorilor acestei zone şi şi-a exprimat convingerea că majoritatea vor vota duminică în favoarea candidatului ACL, Klaus Iohannis. „Ştiu că sunt oameni care apreciază lucrul bine făcut şi ştiu că vor ieşi la vot şi vor vota candidatul nostru. (...) Ştiu că Klaus Iohannis nu satisface pe toată lumea, nu satisface penalii care stau la colţ, nu-i satisface pe cei de stânga care aşteaptă ca Ponta să instaleze o linişte iliesciană să se poată fura în continuare”, a declarat Codruţ Opaiţ.

Dezbaterea intitulată „Despre lucruri bine făcute” a fost iniţiată de preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, vicepreşedintele Senatului, iar la aceasta au participat circa 200 de persoane, printre care şi mai mulţi parlamentari liberali din ţară.

Printre ideile afirmate de participanţi în cadrul dezbaterii s-au numărat faptul că Victor Ponta, candidatul alianţei PSD-PC-UNPR, a dus România pe „contrasens” şi a transformat-o „într-o fabrică de şomeri”, că, deşi UDMR a preferat o poziţie de „non-combat” în turul doi al alegerilor prezidenţiale, ACL pune „mare preţ” pe votul maghiarilor, că actualul guvern nu va putea acoperi „gonflările” din ultimele săptămâni, respectiv „pomenile electorale”, iar venirea lui Klaus Iohannis la Cotroceni ar putea „reseta” politica românească şi ar pune cu adevărat capăt epocii comuniste.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 12 noiembrie 2014
Alo, Dle Opait, astia din PSDul lui Ponta sunt ACEIASI cu care v-ati pupat in USL !!!! Deja ati uitat ?! Noi nu am uitat, asa faceti mereu, toate partidele romanesti se sucesc si se aliaza pe citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.