ACTUALITATE 17 aprilie 2009

Codrin Munteanu lucrează la eficientizarea serviciilor

de Covasna Media | 720 vizualizări

O nemulţumire concretă a prefectului este legată de starea site-ului insitituţiei.

Prefectul judeţului Covasna, Codrin Munteanu, s-a declarat nemulţumit de mai multe aspecte din interiorul Prefecturii Covasna, printre acestea numărându-se în principal modalitatea de

O nemulţumire concretă a prefectului este legată de starea site-ului insitituţiei.

Prefectul judeţului Covasna, Codrin Munteanu, s-a declarat nemulţumit de mai multe aspecte din interiorul Prefecturii Covasna, printre acestea numărându-se în principal modalitatea de lucru a unora dintre serviciile şi departamentele instituţiei. Codrin Munteanu a arătat că, în strânsă legătură cu munca celor din Prefectură se află rezultatele ce ajung către cetăţeni, o nemulţumire concretă a prefectului fiind legată de starea site-ului insitituţiei.

Codrin Munteanu a declarat că actualul site al Prefecturii Covasna îl nemulţumeşte, atât ca structură cât şi ca informaţii oferite şi că, prin urmare, a dispus curăţarea informaţiilor neactuale, lucrând el însuşi, în paralel, la construcţia unui nou site. Din cauza bugetului de austeritate al Prefecturii Covasna, impus de criza financiară, Codrin Munteanu a decis ca după construirea noii pagini de Internet a instituţiei, aceasta să fie găzduită prin Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), pentru a beneficia de un domeniu on-line gratuit.

Prefectul de Covasna a declarat că deşi a dat dispoziţii în privinţa site-ului, dar şi a altor chestiuni din cadrul Prefecturii Covasna, cum ar fi regulamentul de funcţionare al instituţiei, acestea nu au fost rezolvate, fiind nevoit în cele din urmă să-şi asume el însuşi soluţionarea acestora, deşi nu ar fi de competenţa sa.

Codrin Munteanu a arătat că, deşi a purtat „discuţii serioase” cu subalternii săi, în atitudinea acestora nu s-au schimbat prea multe.

În aceeaşi ordine de idei, Codrin Munteanu a mai arătat că, odată cu venirea sa ca prefect (la începutul acestui an), a descoperit un nivel al competenţei destul de scăzut, lucrând în continuare la ridicarea acestuia, prin eficientizarea acelor servicii din cadrul Prefecturii ale căror denumiri „sună spectaculos”, dar nu se reflectă întocmai în rezultatele activităţilor lor.

Prefectul a arătat că există totuşi compartimente precum cel juridic, financiar-contabil şi de integrare europeană, de a căror activitate este mulţumit.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
liliana, 18 aprilie 2009
am mai scris ca domnul prefect Codrin ar trebui sa isi aduca oameni in primul rand foarte competenti si in al doilea rand poate mai putin impliat politic sustinatori ai diferitelor partide pentru ca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.