ACTUALITATE 9 februarie 2010

Cod galben de ninsori, ploi, vânt şi polei, începând de mâine

de Covasna Media | 279 vizualizări
Metorologii au emis atenţionare cod galben de ninsori, ploi, polei şi vânt pentru 24 de judeţe printre care şi Covasna. 09feb2010-codÎncepând din după-amiaza zilei de 10 februarie ora 15 şi până în seara zilei de 11 februarie ora 20 vor fi precipitaţii însemnate cantitativ care local vor depăşi 20 l/mp în Oltenia, Muntenia, jumătatea sudică a Moldovei, iar în Munţii Banatului, Carpaţii Meridionali şi Orientali 40 l/mp. Precipitaţiile vor fi la început mai ales sub formă de ninsoare, iar în cursul nopţii şi al zilei de joi se vor transforma în lapoviţă şi ploaie îndeosebi la câmpie şi deal. Local se va produce polei.

Metorologii au emis atenţionare cod galben de ninsori, ploi, polei  şi vânt pentru 24 de judeţe printre care şi Covasna.

09feb2010-codÎncepând din după-amiaza zilei de 10 februarie ora 15  şi până în seara zilei de 11 februarie ora 20 vor fi precipitaţii însemnate cantitativ care local vor depăşi 20 l/mp în Oltenia, Muntenia, jumătatea sudică a Moldovei, iar în Munţii Banatului, Carpaţii Meridionali şi Orientali 40 l/mp.

Precipitaţiile vor fi la început mai ales sub formă de ninsoare, iar în cursul nopţii şi al zilei de joi se vor transforma în lapoviţă şi ploaie îndeosebi la câmpie şi deal.  Local se va produce polei.

Vântul se va intensifica treptat în regiunile sud-vestice, sudice şi estice, dar mai ales la munte unde la rafală se pot depăşi 90-100 km/h.

Sursa: INMH.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.