ACTUALITATE 3 martie 2010

Coadă la Rabla

de Covasna Media | 373 vizualizări
Patru sute de vouchere date, alte o sută urmează zilele acestea 04mar2010-rablaProgramul Rabla a făcut furori în rândul covăsnenilor care fie au multe rable, fie au făcut rost de ele între timp, dar cert este că vor să scape de ele. Potrivit directorului Ariadne, David Pozna, până în prezent au reușit să dea 400 de tichete în valoare de 3.800 de lei fiecare, și așteaptă încă alte 100 de la București, dar din cauză că legea nu permite să se dea mai mult de 100 de tichete o dată, oamenii sunt nevoiţi

Patru sute de vouchere date, alte o sută urmează zilele acestea

04mar2010-rablaProgramul Rabla a făcut furori în rândul covăsnenilor care fie au multe rable, fie au făcut rost de ele între timp, dar cert este că vor să scape de ele.

Potrivit directorului Ariadne, David Pozna, până în prezent au reușit să dea 400 de tichete în valoare de 3.800 de lei fiecare, și așteaptă încă alte 100 de la București, dar din cauză că legea nu permite să se dea mai mult de 100 de tichete o dată, oamenii sunt nevoiţi să se plimbe de mai multe ori, după formulare, să aducă mașina, să ia tichetul și așa mai departe.

„Asta e situaţia, trebuia să ne dea mai multe, sunt cereri numeroase, mergem cu listele făcute la București și nu dă mai mult de o sută de tichete o dată. Sunt printre primii trei din ţară care am ridicat cele mai multe vouchere“, a spus Pozna.

Programul Rabla a avut succes în Covasna încă de la lansare, în numai patru zile după ce pornise 170 de tichete fiind date, iar numărul lor este în creștere.

Ana Sidon

Sursa foto: financiarul.com

Teme articol: Programul Rabla vouchere
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.