ACTUALITATE 21 aprilie 2010

Clarvăzătoarea Ildiko revine la Sfântu-Gheorghe

de Covasna Media | 625 vizualizări
Născută la noi în oraş, ea va deschide în foarte scurt timp un cabinet de bioenergoterapie, unde va face consultaţii 21apr2010-ildikoPână acum două zile, contactul meu cu paranormalul se limita la povestiri, emisiuni TV, documentare Discovery, vorbe auzite prin târg. Până am cunoscut-o pe Ildiko. Sigur aţi văzut-o într-una din nenumăratele apariţii de la televizor, în care dezlega mistere, sau citea pe întuneric, legată la ochi cu atâtea prosoape de te miri că mai avea pe unde respira. Fără citit în cafele, globuri de cristal sau ghicit în cărţi, clarvăzătoarea Ildiko Balmuș te introduce însă în lumea neînţelesului – pentru unele minţi cel puţin –, pe alte căi, prin care ne-a dezvăluit în câteva minute starea de sănătate, a dovedit că poate citi pe întuneric și probabil că ne-a citit pe fiecare mai mult decât vom știi.

Născută la noi în oraş, ea va deschide în foarte scurt timp un cabinet de bioenergoterapie, unde va face consultaţii

21apr2010-ildikoPână acum două zile, contactul meu cu paranormalul se limita la povestiri, emisiuni TV, documentare Discovery, vorbe auzite prin târg. Până am cunoscut-o pe Ildiko. Sigur aţi văzut-o într-una din nenumăratele apariţii de la televizor, în care dezlega mistere, sau citea pe întuneric, legată la ochi cu atâtea prosoape de te miri că mai avea pe unde respira.

Fără citit în cafele, globuri de cristal sau ghicit în cărţi, clarvăzătoarea Ildiko Balmuș te introduce însă în lumea neînţelesului – pentru unele minţi cel puţin –, pe alte căi, prin care ne-a dezvăluit în câteva minute starea de sănătate, a dovedit că poate citi pe întuneric și probabil că ne-a citit pe fiecare mai mult decât vom știi.

Ne-am întâlnit pentru că, după atâtea emisiuni, consultaţii și descoperiri în întreaga ţară, clarvăzătoarea Ildiko a decis să vină și în Sfântu-Gheorghe, ca să deschidă un cabinet de bioenergoterapie unde va oferi consultaţii medicale și tratament.

Demonstraţie în redacţia Observatorului de Covasna

Ne-a făcut și nouă o demonstrație, să vedem pe viu cum stau lucrurile cu cititul pe întuneric și cu diagnosticarea bolilor, căci, spune chiar ea, după 1990 au apărut o mulțime care se dau mari clarvăzători sau vindecători, și sunt mulți șarlatani.

„Eu sunt cu ideea că dacă ai ceva în plus, trebuie să demonstrezi cu ceva, că așa poți să te trezești să spui că vindeci, că faci, dar trebuie să demonstrezi”, spune Ildiko. Demonstrația de citit a presupus multe prosoape și o cagulă cu care Ildiko și-a acoperit toată fața pentru a se asigura că este întuneric beznă. Ne-a explicat că citirea se va face după ce așezăm hârtia pe care am scris pe o altă foaie albă – albul simolizând puritatea -, prin ieșirea spiritului.

Am scris în altă cameră, la început o frază lungă, despre care ne-a spus că ce am scris are patru rânduri și este prea gălăgie pentru a citi ceva atât de lung (așa și era), în plus am pus foaia lângă foaia albă pe care ne-o indicase, lucru pe care de asemenea l-a sesizat în timp ce era legată la ochi, după care a doua oră am scris cuvintele „Zilele Sfântu Gheorghe“, pe care le-a „citit“ legată la ochi fără probleme.

Har de vindecător

De mic copil, clarvăzătoarei i-a plăcut să consulte, să afle de ce boli suferă oamenii, și am trecut și prin acest test.

Rând pe rând, Ildiko a atins coloana colegilor care au vrut să afle cum stau cu sănătatea, și ne-a spus fiecăruia ce avem. Ne-a nimerit la fix și ne-a spus tot ce știam deja că avem, fără să-i dea niciunul dintre noi vreun indiciu.

Totul este posibil pentru că, spune Ildiko, ea vede organele interne ca niște culori, și își poate da seama despre bolile și problemele pe care le are fiecare.

„Astea toate sunt de la Dumnezeu, eu rău nu am făcut în viața mea. De mic copil mi-a plăcut să fac consultații pentru sănătate, și tratament, am avut multe rezultate și am în continuare. Eu văd organele în culori, pe spate fac consultația, dar e mai exact ca la tomografie”, a spus clarvăzătoarea Ildiko.

Descoperită când era mic copil

Povestea ei a început să se scrie acum 42 de ani. Ildiko s-a născut în Sfântu-Gheorghe, fiind fiica cea mai mică din patru frați, și a locuit pe strada Dealului. Nimeni din familia ei nu are asemenea haruri și ea nu poate să facă previziuni despre propria persoană.

Avea 10 ani când părinții ei și-au dat seama că fetița lor nu este ca toți ceilalți, și nu a trecut mult până să i se ducă vestea.

„Într-o zi, la vârsta de 10 ani, după ce am venit de la școală, s-a luat curentul și părinții au observat că făceam pe întuneric temele. Scriam, citeam, și săracii părinți s-au speriat la început, că au crezut că am ceva cu capul. M-au întrebat, măi Ildiko, dar tu cum vezi, noi abia vedem în întuneric. Fiind copil, nu mi-am putut da seama că alți copii sau frații mei nu văd pe întuneric. Eu am crezut că toți vedem la fel, nu făceam diferența. Apoi veneau vecinii, cunoștințe pe la noi, și eu fără să știu nimic dinainte le spuneam problemele, și de sănătate, și de trecut și de viitor, mai multe”, ne-a povestit clarvăzătoarea Ildiko.

Cazuri celebre

De aici până la descoperiri și rezolvarea unor cazuri cunoscute de crime și dispariții nu a fost decât un pas. Ildiko își amintește că avea 11 ani și jumătate când a avut o viziune despre ce se întâmplase cu fiica vecinei ei. Fata fusese omorâtă cu 37 de lovituri de cuțit, iar soțul se omorâse în locuința lor. Ildiko i-a spus vecinei unde să-și caute fata și toți au rămas cu gura căscată când au văzut că avusese dreptate.

După acea întâmplare, Ildiko mărturisește că într-o noapte de februarie, la două zile de la descoperire, i-a bătut în ușă fosta Securitate și i s-a propus – mai de voie, mai de nevoie – să ajute la rezolvarea unor cazuri.

„Era zăpadă mare, în februarie, stăteam la parter și la 12 noaptea tata s-a speriat că băteau tare în ușă. M-a căutat Securitatea, au venit după mine, dar nu le-au spus părinților cine sunt, au zis că sunt clienți, am fost amenințață că mă bagă la școala de corecție, dacă nu îi ajut, și până la urmă m-am dus și am avut o mulțime de descoperiri în timpul acela”, a spus ea, amintind de copilul din cartierul Ciucului aruncat în canal și de multe altele.

Pentru a putea să rezolve cazuri, ea trebuia să se deplaseze la fața locului, să intre în contact cu locul unde s-a întâmplat, după care merge pe fir până la dezlegarea misterului, povestește clarvăzătoarea.

„Mi se spunea câinele lup”, a mai precizat ea. Nu îi plac însă asemenea cazuri, trebuie să ai un spate, ori în zilele noastre nu mai știi în cine să ai încredere.

După Revoluție, Ildiko a plecat cu soțul și copiii în Ungaria și s-a întors în România în anul 2000. Acum locuiește în Brașov și își va deschide în cel mai scurt timp un cabinet la Sfântu-Gheorghe.

Testată şi în Statele Unite

Dintre oamenii care apelează la serviciile ei, sunt cam toate categoriile. Cei bogați, afirmă ea, vor să știe despre viitor, munca lor, dar oamenii simpli sunt mai cu inima deschisă și au fost mai multe rezultate. Nu puțini au fost oamenii celebri care au avut de-a face cu Ildiko și care au încredere în ea.

Datorită puterilor ei neobișnuite, clarvăzătoarea a ajuns și în America, la Centrul de Cercetare care se ocupă cu paranormalul, unde după ce a fost analizată și s-au convins de calitățile ei, au vrut să o ia la serviciile secrete, spune ea, însă știa că odată intrată în sistem, nu mai are ieșire, așa că a refuzat toate avantajele care i s-ar fi oferit și a plecat.

„Eu nu intru în vrăjitorie. E paranormal, energii, și americanii când au văzut acolo – m-am pregătit 2 săptămâni să arăt tot ce știu - și când s-au convins cu adevărat, au vrut să mă bage la serviciile secrete pentru informații, dar de ieșit nu mai ieși de acolo”, povestește ea.

Despre cum sunt văzuți clarvăzătorii? Ei bine, în România oamenii se tem, pe când în Occident nici nu știu ce să-ți dea și cum să te trateze mai bine, ca pe o adevărată valoare. „Poate o dată în viață te întâlnești cu un om de genul meu și din păcate nu te apreciază, eu ar trebui să fiu o comoară”, a mai spus Ildiko.

Cabinetul din Sfântu-Gheorghe va fi destinat consultațiilor – fără ecografii, tomografii, injecții sau altele - și tratamentelor, pe care le face prin masaje bioenergetice. Prețurile se vor încadra între 100 de lei pentru consultație și 30 de lei ședințele de tratament, iar oamenii pot fi primiți pe bază de programări. Numărul de telefon al clarvăzătoarei Ildiko este 0761­448.563.

Dacă ne referim la o definiţie, cuvântul „paranormal“ se referă practic la acele experienţe situate dincolo de înţelegerea normală umană a lucrurilor sau dincolo de posibilele explicaţii știinţifice. Experienţele paranormale se întâmplă unei varietăţi largi de oameni din lume în fiecare zi și ele vor fi întotdeauna înconjurate de mister și chiar înfricosatoare pentru cei care le experimentează.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 7

Adaugă comentariu
Costi, 12 august 2010
Da, sunt foarte multi sarlatani, care se dau clarvazatori, bioenergoterapeuti, etc, problema este ca nu-i putem verifica, dar asta nu inseamna sa nu recunoastem ca exista persoane care intradevar au citeste integral
''panoramix'', 11 august 2010
Pentru cine nu stie sa intrebe pe la Politie cine este ''clarvazatoarea'' Ildiko si barbatelul ei Gelu ! Pentru cunoscatori fiul lui''IMPARATUL''!!!
Vali, 23 aprilie 2010
Oemeni buni...voi nu cititi si alte ziare din Romania? Ia vedeti cate palate s-au ridicat clarvazatoarele in alte judete... si dati pe desteptii in legatura cu locuitorii judetului Cv.
ion, 22 aprilie 2010
Da asa e,o duc bine astia pe spatele prostilor. Intrebarea ar fi, unde nu sunt prosti ? ( zau ca m-as duce si eu acolo ). Daca stau bine si ma gandesc si Loto e o mare smechereala. Ma indoiesc ca e pe citeste integral
Imre Varga Chibeleanu, 22 aprilie 2010
da numerele de loto de la tragerea urmatoare le stie ? Sarlatanii astia o duc bine acolo unde sint multi prosti , si la Sf.Gheorghe sint o gramada .
ion, 21 aprilie 2010
E un nume de referinta pentru judetul Covasna se pare. Trebuie sa fi idiot sau disperat rau de tot sa ajungi la ,,clarvazatoare".
Primar_la_Hetea, 21 aprilie 2010
A refuzat o slujba la serviciile secrete :-) si a venit la "prostii" din covasna sa-i faca de bani cu hocus-pocus. Poate are mai multe sanse la circ.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.