ACTUALITATE 31 mai 2012

Circulaţie restricţionată pe un drum judeţean şi unul comunal

de Covasna Media | 49 vizualizări

Debitul râului Negru a depăşit cota de inundaţii.

Începând de miercuri de la ora 17.30, circulaţia este restricţionată pe DC 19, între DN 13E şi localitatea Bita, unde Râul Negru a ieşit din matcă, inundând aprox. 100 ha de fâneaţă. Apa care trece peste DC19 este de aproximativ 50 cm, motiv pentru care circulaţia este restricţionată pentru autoturisme.

Situaţia este monitorizată de către autorităţile locale şi de poliţişti de la Secţia 1 Poliţie Rurală Sfântu Gheorghe.

De asemenea, DJ 103B, la ieşire din comuna Ozun spre localiatea Bicfalău, pe o porţiune de 400 m, a fost inundat de apele râului Negru. Din cauza faptului că apa acoperă şoseaua, având o adâncime de cca. 40 cm (debitul este în creştere), traficul uşor a fost deviat pe rute ocolitoare.

La faţa locului se află un echipaj de poliţie format din doi agenţi.

Update, ora 12.00: circulaţie rutieră oprită pe DC 19 din cauza inundaţiilor

Circulaţia rutieră a fost oprită pe DJ 103B, la ieşire din comuna Ozun până la Dobârlău din cauza faptului că râul Negru a ieşit din matcă şi a inundat drumul. Din cauza faptului că apa acoperă şoseaua, având o adâncime de cca. 50 cm, traficul a fost deviat pe rute ocolitoare.

Pe DC 19, între DN 13E şi localitatea Bita, unde au fost restricţii din cauza apelor pentru traficul uşor, la această oră apele s-au retras, iar traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.