ACTUALITATE 15 septembrie 2023

Cine sunt câștigătorii concursului OCV, organizat de Ziua Limbii Române

de Covasna Media | 800 vizualizări

Ediția a II-a a concursului organizat de redacția „Observatorul de Covasna”, în perioada 31 august - 8 septembrie a.c., pentru a sărbători într-un mod cât mai special Ziua Limbii Române, și-a desemnat câștigătorii.

În evaluarea textelor înscrise în competiție s-a ținut cont de corectitudinea exprimării, de ortografie și de originalitatea mesajului.

Clasamentul este următorul:

Locul 1: Antonia Lăpușneanu, Sita Buzăului;

Locul 1: Elena-Ilaria Bularca, Sita Buzăului;

Locul 2: Anamaria Bogdan, Sita Buzăului;

Locul 3: Diana Hosu, Sita Buzăului.

Toți participanții vor primi diplome și un cadou din partea redacției „Observatorul de Covasna”. Premiile vor putea fi ridicate de la redacția noastră, din Sfântu Gheorghe, strada Zorilor nr. 5, începând de luni, 18 septembrie (program între orele 13:00 – 16:00).

Tot începând de luni, fiecare text scris de cei menționați în clasamentul de mai sus va fi publicat, pe rând, în paginile ziarului nostru. Cu cele două câștigătoare ale concursului ne dorim să realizăm și un interviu pe acest subiect.  

Toți copiii merită felicitări și le mulțumim că ne-au onorat cu participarea!

Reamintim că redacția „Observatorul de Covasna” a organizat, în perioada 31 august - 8 septembrie, un concurs adresat copiilor din clasele V - VIII, în care să ne trimită texte unde să ne spună motivul pentru care iubesc limba română sau ce o face specială și unică în ochii lor.

Concursul a ajuns astfel la ediția a II-a. Și anul trecut, în perioada 24 – 31 august, am organizat un demers similar. Atunci, câștigător a fost Mihai Mariș din Barcani.

Le reamintim astfel, cu fiecare ocazie, tuturor cititorilor, că nu doar pe 31 august trebuie să marcăm Ziua Limbii Române, ci în fiecare zi, prin respectul acordat și prin folosirea sa corectă. Acesta este și motivul pentru care am decis să extindem oficial sărbătoarea.

Rămâneți alături de ziarul „Observatorul de Covasna” pentru a regăsi textele participanților, dar și pentru a afla despre alte inițiative similare!

Echipa Observatorul de Covasna și CovasnaMedia.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.