ACTUALITATE 23 octombrie 2009

Cercetat pentru ucidere din culpă

de Covasna Media | 340 vizualizări
Proprietarul casei de rugăciune din Hetea s-a ales cu un dosar penal [singlepic=473,250,250,,left]Proprietarul casei de rugăciune care s-a dărâmat miercuri în Hetea omorând un bărbat şi rănind 3 copii va fi cercetat pentru ucidere din culpă. Proprietarul, Ioan Florea (60 de ani), este cumnat cu bărbatul de 59 de ani, Nicolae Boroş, care lucra la demolarea casei de rugăciune alături de alţi săteni. În timpul lucrărilor, zidurile casei de rugăciune s-au dărâmat însă peste Boroş şi peste trei copii

Proprietarul casei de rugăciune din Hetea s-a ales cu un dosar penal

Proprietarul casei de rugăciune care s-a dărâmat miercuri în Hetea omorând un bărbat şi rănind 3 copii va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Proprietarul, Ioan Florea (60 de ani), este cumnat cu bărbatul de 59 de ani, Nicolae Boroş, care lucra la demolarea casei de rugăciune alături de alţi săteni. În timpul lucrărilor, zidurile casei de rugăciune s-au dărâmat însă peste Boroş şi peste trei copii – fiica şi nepoţii lui - omorându-l pe bărbat şi rănindu-i pe cei mici.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), Dumitru Ungureanu, poliţiştii au început să întocmească actele pentru cercetarea proprietarului pentru ucidere din culpă.

Casa de rugăciune nu apare în nicio evidenţă a Primăriei Vâlcele şi a fost demolată fără autorizaţie, la fel cum fusese şi construită.

Inspectoratul Teritorial în Construcţii Covasna (ITC) a solicitat ieri Primăriei Vâlcele o situaţie actualizată a tuturor construcţiilor ridicate fără autorizaţie în această comună, pentru a avea o situaţie clară. Potrivit ultimelor date primite de ITC, în luna iulie, în comuna Vâlcele erau construite fără autorizaţie aproximativ 140 de case şi anexe gospodăreşti, de către comunitatea de romi.

Un bărbat de 59 de ani din satul Hetea a murit miercuri după ce casa de rugăciuni pe care o demola s-a prăbuşit peste el. Casa era în paragină, iar oamenii doreau să-şi construiască o biserică.

Bărbatul care a murit suferise răni grave şi a ajuns la spital cu hemoragie internă. Cei 3 copii răniţi - două fetiţe de 15 şi 10 ani şi un băieţel de 5 ani – au suferit şi ei leziuni abdominale, toracice şi craniene, dar starea lor este bună.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
titi, 24 octombrie 2009
Si treba cui e sa se ocupe te toate aprox.140 de case si anexe din satul dumneavoastra?Daca nu era tragicul accident,peste un a doi aveati cele mai multe gospodarii(ilegale)din regiune.Pe vremuri citeste integral
Primar_la_Hetea, 23 octombrie 2009
Domnule Titel daca nu cunoasteti circumstantele in care s-a intamplat tragicul accident, va rog sa va abtineti. E problema mea ce comentez pe forum, daca nu-ti convine nu citii. Constructia citeste integral
titi, 23 octombrie 2009
Domnule primar de la Hetea,ti-am scris saptamanile trecute ca inainte sa comentezi pe forum,sa faci ordine in propria ograda.vi se darama casele si va ocupati de treburile altora.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.