ACTUALITATE 20 octombrie 2009

Cercetările de la Ares continuă

de Covasna Media | 588 vizualizări

Cercetările în cazul jafului de săptămâna trecută de la Ares Security continuă pe toate pistele şi luând în calcul toate variantele.

Şeful IPJ Covasna, Corneliu Câmpeanu, a precizat că anchetatorii au stabilit un cerc de suspecţi şi analizează toate probele adunate până acum.

Şeful Poliţiei judeţene a subliniat că jaful petrecut la firma de pază este unul izolat şi a ţinut să sublinieze că ordinea şi siguranţa cetăţenilor sunt în continuare sub control.

„Cetăţenii din judeţ şi din Sfântu-Gheorghe pot să aibă în continuare încredere în noi ca şi până acum, Poliţia asigură bunurile lor, jaful de la Ares a fost ceva izolat. Este adevărat că în acel jaf am pornit cu un handicap dar ne-am înscris în cursă şi recuperăm cu paşi mari, avem şansele noastre, meciul continuă”, a afirmat com.şef Câmpeanu.

Ancheta a vizat şi unele aspecte care ţin de firma de pază şi protecţie, verificările fiind efectuate de un specialist pe ordine publică al IGPR. Din primele informaţii oferite reiese că au existat unele deficienţe, dar nu de fond, şi după întocmirea materialului se vor impune şi măsurile necesare. Între timp, anchetatorii audiază angajaţii, actuali şi foşti, existând posibilitatea ca unii dintre aceştia să fie supuşi şi detectorului de minciuni, dacă sunt de acord cu această procedură.

Cei 250.000 de lei furaţi joia trecută de la Ares Security proveneau de la o firmă producătoare de lapte din Baraolt, Tyrom, şi trebuiau să ajungă la oameni. Conducerea firmei nu a dorit să facă niciun fel de comentarii, dar a spus că laptele pentru oameni a fost plătit.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.