ACTUALITATE 7 noiembrie 2013

CCI Covasna caută Tânărul Întreprinzător al Anului!

de Covasna Media | 83 vizualizări

Ceremonia de decernare a premiilor Topului Firmelor 2012 organizat de Camera de Comerț și Industrie Covasna va avea loc în data de 15 noiembrie.

Camera de Comerţ şi Industrie Covasna în parteneriat cu Asociaţia Junior Businesss Club organizează, pentru prima dată, Ceremonia de decernare a Premiului pentru Tineri Întreprinzători”.

„Premiul pentru Tineri Întreprinzători” recunoaşte activitatea tinerilor antreprenori, acei antreprenori care în profida vârstei tinere înregistrează succese în activitatea lor economică şi care pot fi consideraţi drept bune exemple pentru această generaţie.

Așteptăm înscrierile din partea firmelor care au ca acționari semnificativi întreprinzători sub 40 de ani. Înscrierea este necesară, având în vedere că nu dispunem de o bază de date care să conțină vârsta acționariatului, și drept urmare nu avem cum să facem o selecție automată a acelor firme care îndeplinesc aceste condiții.

Pentru înscrieri vă rugăm să contactați pe Incze Eszter (Camera de Comerț și Industrie Covasna, telefon 0745085842, e-mail: ccicov@ccicov.com) sau pe Karácsony Zsolt (Junior Business Club, telefon 0751790537, e-mail: juniorbusinessclub@yahoo.com).

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.