ACTUALITATE 1 februarie 2023

Căutat de poliție pentru că a încercat să răpească o fetiță la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 5049 vizualizări

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale - Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați la data de 07.12.2022 cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a abordat o minoră în timp ce aceasta se afla pe strada Grigore Bălan din municipiul Sfântu Gheorghe, după ce a urmărit-o în prealabil.

Persoana menționată i-a solicitat minorei să o ducă la școală pe un alt traseu decât traseul obișnuit pe care minora îl străbătea în fiecare dimineață în drum spre unitatea de învățământ. Ulterior bărbatul în cauză a plecat din zonă.

Întrucât este necesară identificarea bărbatului respectiv, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul, rugăm cetățenii care pot furniza informații cu privire la identitatea persoanei în cauză să contacteze Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe - Biroul de Investigații Criminale tel.: 0267 307 400 interior 20269.

Totodată, informațiile pot fi transmise și pe adresa de email dispecerat@cv.politiaromana.ro .

Semnalmente: bărbat, tânăr,  vârsta: 30-35 ani, înălțime: 1,75m - 1,80, atletic, greutate: 65 -75 kg, tenul: deschis, părul: scurt, șaten, drept; aspect general  îngrijit, curat.

Îmbrăcăminte: hanorac cu glugă culoare neagră, pantaloni negri și încălțăminte sport culoare neagră cu talpă albă. Vorbitor de limbă maghiară.

Sursa: comunicat de presă IPJ Covasna. 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.