ACTUALITATE 27 martie 2017

Carla's Dreams concertează la Zilele Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 2305 vizualizări

Celebra formaţie Carla's Dreams va fi prezentă la a 26-a ediţie a Zilelor Sfântu Gheorghe. Trupa originară din Republica Moldova va concerta sâmbăta, în 29 aprilie, de la ora 22:00 pe scena principală.

Lista marilor nume din industria muzicală care vor însufleţi atmosfera de la zilele oraşului este departe de a se fi încheiat, transmit organizatorii, care mai spun că noi anunţuri vor avea loc în perioada următoare. Mai mult, informaţiile oficiale arată că anul acesta nu vor lipsi nici focurile de artificii.

Printre numele cu rezonanţă prezentate deja la începutul lunii martie îi regăsim pe artiştii de la Şuie Paparude, care vor concerta în 28 aprilie, dar şi trupa rock Nazareth, care va susţine un concert în 30 aprilie. Kállay Saunders Band (28 aprilie), Póka-Tátrai Regeneració (29 aprilie), Bródy János (30 aprilie), Pannonia Allstars Orchestra (29 aprilie), Dunkelbunt (28 aprilie), Cristina Popescu şi Cristian Teodorescu, Cvartetul de Coarde Dresch, Hair Musical, Paso şi Caramel se numără de asemenea printre artiştii care vin anul acesta la Zilele Sfântu Gheorghe.

Programul „Queen classics by Vlad Maistrovici”, alături de Filarmonica din Bucureşti, va deschide seria evenimentelor de Zilele Sfântu Gheorghe în 22 aprilie în sala mare a Teatrului Tamási Áron.

„Din dorința de a implica locuitorii în organizarea acestor zile, anul acesta, seria de evenimente se va axa pe legenda cavalerului Sfântul Gheorghe. În perioada 22 – 30 aprilie, vom avea posibilitatea de a sărbători zilele orașului prin cele aproape 200 de programe: generațiile tinere sunt așteptate cu un Oraș de copii și Curtea Tinerilor, cei interesați de artă pot găsi programe pe placul lor în cadrul Săptămânii Culturale, cât și în Grădina Muzeului, iar târgul producătorilor și meșteșugarilor va fi găzduit de Curtea Ruinelor, dar anul acesta chiar și cârțile vor avea un târg separat, iar pe Scena Comunitară și la Festivalul Muzicii de stradă vor concerta și muzicieni locali. Scena Principală, parcul de distracții și bucatele tradiționale ne invită la o petrecere de calitate, nelipsind nici Focul de Artificii specific acestor zile. În anul participării comunitare, un eveniment impresionant al Zilelor Sfântu Gheorghe va fi oferit de Outsider MusicFest, care va prezenta în fața publicului un spectacol susținut de muzicieni cu handicap”, transmit organizatorii Zilelor Sfântu Gheorghe prin intermediul Facebook.

La începutul lunii martie, aceştia au anunţat şi că scena principală va fi amplasată în faţa Prefecturii şi a Consiliului Judeţean.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.