ACTUALITATE 8 ianuarie 2017

Campanie umanitară – haine de iarnă gratuite, la garderoba Teatrului „Andrei Mureșanu”

de Agerpres | 1189 vizualizări

Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe demarează săptămâna viitoare o campanie umanitară în beneficiul persoanelor nevoiașe, cărora le va oferi gratuit obiecte vestimentare de iarnă.

Directoarea instituției, Anna Maria Popa, inițiatoarea campaniei „Învinge frigul cu TAM!”, a declarat că, începând din 9 ianuarie, garderoba teatrului va fi deschisă zilnic între orele 9-16, iar persoanele care au nevoie de haine groase le vor putea lua de pe un stativ special amenajat. Ea a mai menționat că locuitorii municipiului Sfântu Gheorghe care doresc să se implice în această campanie pot dona câte o haină groasă.

„Eram la o cafea și am văzut o poză dintr-o altă țară, unde cineva pusese un stativ cu haine în fața unui magazin și anunțul ‘ia o haină dacă ai nevoie de ea’, respectiv ‘lasă o haină dacă vrei să ajuți’. Mi-a plăcut ideea și am preluat-o. Meteorologii anunță temperaturi foarte scăzute pentru săptămâna viitoare, luni la Sfântu Gheorghe sunt prognozate minus 21 de grade Celsius, așa că m-am mobilizat rapid. Deja, în câteva ore am adunat aproape 20 de haine, cojoace pe care le curăț și de luni le împart”, a declarat Anna Maria Popa.

Pe pagina de socializare a teatrului a fost postat următorul anunț „Dacă știți persoane care ar putea avea nevoie de haine groase, dar care nu au cum să afle de campania noastră și nici nu au cum să ajungă la teatru să își ia haina, vă rog să ne comunicați persoana și locul unde o putem găsi, iar voluntarii noștri îi vor livra haina la locația specificată”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.