ACTUALITATE 15 martie 2009

Boney M şi Holograf vin la Zilele Sfântului Gheorghe

de Covasna Media | 1123 vizualizări
Sărbătoarea oraşului va avea loc anul acesta în perioada 19-26 aprilie

Zilele Sfântului Gheorghe, ajunse la cea dea XVIII-a ediţie, se vor desfăşura în acest an în perioada 19-26 aprilie, iar printre cei ce vor urca pe scena evenimentului, pentru a oferi distracţie şi voie bună se numără formaţiile Boney M, Holograf şi DJ Project. Primăria Sfântu-Gheorghe l-a însărcinat pe Grubisics Levente cu organizarea Zilelor, acesta declarând că pentru ediţia din 2009 s-a avut în vedere satisfacerea a cât mai multor gusturi în

Sărbătoarea oraşului va avea loc anul acesta în perioada 19-26 aprilie

Zilele Sfântului Gheorghe, ajunse la cea dea XVIII-a ediţie, se vor desfăşura în acest an în perioada 19-26 aprilie, iar printre cei ce vor urca pe scena evenimentului, pentru a oferi distracţie şi voie bună se numără formaţiile Boney M, Holograf şi DJ Project.

Primăria Sfântu-Gheorghe l-a însărcinat pe Grubisics Levente cu organizarea Zilelor, acesta declarând că pentru ediţia din 2009 s-a avut în vedere satisfacerea a cât mai multor gusturi în materie de evenimente, pentru a marca în mod deosebit sărbătoarea oraşului. „Am hotărât ca în acest an să ne bazăm pe un program consistent, cu nume mari, atât pentru publicul de limba maghiară cât şi pentru cel de limbă română, pentru că am testat oamenii din oraş şi am ajuns la concluzia că dacă vorbim de Zilele Sfântu Gheorghe din anii trecuţi nu prea ne aducem aminte de un nume aparte“, a explicat Grubisics Levente.

Deşi bugetul alocat Zilelor Sfântului Gheorghe nu a fost încă definitivat, Grubisics Levente a declarat că, în ceea ce priveşte aducerea artiştilor de la Boney M şi Holograf la Sfântu-Gheorghe, contractele cu aceştia au fost deja semnate, neexistând niciun risc de ai pierde. La Zilele Sfântului Gheorghe vor ajunge în aprilie şi formaţia heavy metal Moby Dick şi renumita solistă Koncz Zsuzsa, cu o carieră de succes de 50 de ani, din Ungaria. De asemenea, câştigătoarea premiului de popularitate la ediţia din 2008 a Festivalului „Cerbul de aur”, Dancs Annamari, va susţine, alături de Tarjan Pal şi Opera din Braşov, un spectacol de musical şi operetă. Programul Zilelor va cuprinde şi o gală a dansului popular, precum şi reprezentaţii de teatru ale instituţiilor de profil din Sfântu-Gheorghe. O altă noutate va fi adusă de instalarea a două panouri LED, pentru publicitate şi afişarea programului, pe scena principală a evenimentului, a cărei locaţie va fi schimbată din faţa Teatrului în faţa Prefecturii Covasna. În ceea ce priveşte locurile pentru comercianţi, organizatorii au stabilit să le ofere acestora spaţii mai multe, pe perimetrul centrului oraşului, în Parcul Central urmând a avea acces doar comercianţii obiectelor de artă populară.

Monica Rizea

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 8

Adaugă comentariu
Demeter, 17 martie 2009
Gelu daca nu stii ceva, nu vorbi prostii.... Doar pentru concert cer 6000 euro
Gelu, 17 martie 2009
Boney M a concertat anu trecut in Brasov, Ramnicu Valcea, Iasi, Timisoara, Petrosani, etc. Lolita da si tu o singura cautare pe google si vei afla mai multe. Poate ca sunt mai scumpi de 2500 de euro citeste integral
Lolita, 17 martie 2009
Sincer gelu eu nu am intalnit pe Boney M la nici un eveniment din tara...
Gelu, 17 martie 2009
Boney M nu este o formatie foarte scumpa, pretul pe un concert nu e mai mare de 2500 euro. Boney M e o trupa care o intalnesti la toate evenimentele din tara de la noi.
Zavalita, 17 martie 2009
Daca Boney-M au ajuns sa cante sa Sfantu Goucu inseamna ca sunt flamanzi rau....:)))))))
ziarist, 16 martie 2009
da..vine si dj project..vine si U2 si Greed Day...dar astea sunt surprize...na ca mi-a scapat..
marius, 16 martie 2009
si nu inteleg pana la urma vine si Dj Project sau nu??...
pita-gora, 16 martie 2009
Si daca Boney M n-o veni,vai de capul tau va fi,sa sti.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.