ACTUALITATE 8 septembrie 2009

Biserica Reformată a dat în judecată CL Hăghig

de Covasna Media | 870 vizualizări

Consiliul Local (CL) al comunei Hăghig a fost dat în judecată de Biserica Reformată pentru suma de 100.000 de lei care ar reprezenta chiria pe doi ani cuvenită după retrocedarea şcolii către Biserică.

Primarul din Hăghig, Alexandru Cucu, a declarat că este pentru a doua oară când Biserica Reformată dă în judecată Consiliul pentru aceşti bani, dar nu au de unde să facă rost de o asemenea sumă.

„Suma este de 100.000 de lei, reprezentând chiria pentru doi ani, de unde să dăm atâţia bani. Vom vedea ce va fi, deocamdată este grevă şi în instanţe, avem înfăţişare în luna octombrie, probabil vom ajunge la Curtea de Apel”, a declarat primarul.

În aceste condiţii, pentru a se apăra, CL a acţionat la rândul lui în judecată Biserica Reformată, întrucât susţine că nu toate clădirile care i-au fost retrocedate i-ar aparţine de fapt. La şcoala retrocedată din Hăghig învaţă în jur de 300 de copii, aceştia urmând să înceapă şcoala în condiţii normale.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
titi, 9 septembrie 2009
Acuma bisericile fabrica homosexuali.
blue, 9 septembrie 2009
S-au dus vremurile cand biserica daruia pur si simplu.
Ion Ciobanu, 9 septembrie 2009
Cu un avocat bun procesul se va întinde mult şi bine. Urâtă atitudine din partea bisericii, mai ales că de-a lungul anilor biserica şi educaţia au mers mână în mână. Ar fi putut da citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.