ACTUALITATE 17 iunie 2013

Bilete de tratament fără îmbulzeală

de Covasna Media | 109 vizualizări

Județul Covasna a primit aproape 1.600 de bilete de tratament pentru stațiunile din țară

Județul nostru a primit aproape 1.600 de bilete de tratament pentru stațiunile din țară, iar cei de la Casa de Pensii Covasna spun că numărul este probabil mai mult decât suficient, existând posibilitatea ca biletele să nici nu fie consumate în totalitate.

Directorul Casei de Pensii, Silviu Crăciun, ne-a declarat că până în luna mai au fost la tratament cu bilete 310 persoane din județ, majoritatea pensionari. Printre destinațiile favorite s-au numărat Covasna, Tușnad, Felix, Mangalia, Techirghiol, Sovata și Saturn.

„Cei care nu s-au dus la mare au preferat locațiile mai apropiate de casă – vorbim în general de pensionari, care din principiu nu se aventurează la distanțe mari. În ceea ce privește biletele, considerăm că numărul acestora este suficient și nu vor fi probleme, mai ales că se eliberează constant locuri de către unii care renunță să mai plece, din diverse motive”, a mai spus Crăciun.

Din datele oferite de acesta, reiese că biletele de tratament nu mai au o atât de mare căutare precum în anii trecuți. Primele vacanțe pe biletele de tratament au început luna trecută, urmând ca ultimele să aibă loc în luna decembrie; cele mai pline luni sunt însă cele de vară. De biletele de tratament beneficiază pensionarii, salariaţii bugetari şi persoanele cu handicap sau cazuri speciale. Subvenţionarea se face cu 50% din valoarea biletului, în funcţie de venitul solicitantului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.