ACTUALITATE 31 mai 2010

Bătrân călcat de tren

de Covasna Media | 326 vizualizări
El a ajuns în stare gravă la Spital Un bărbat în vârstă de 80 de ani din Sfântu-Gheorghe, Szabo Bela, a ajuns ieri în stare gravă la Spitalul Județean după ce a fost lovit de un tren în stația din municipiu. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP, Dumitru Ungureanu, bărbatul a fost lovit de trenul care circulă pe ruta Sfântu-Gheorghe – Brețcu, care făcea manevre în stație. Victima locuiește în zona Gării și deocamdată nu se știe ce anume făcea la locul

El a ajuns în stare gravă la Spital

Un bărbat în vârstă de 80 de ani din Sfântu-Gheorghe, Szabo Bela, a ajuns ieri în stare gravă la Spitalul Județean după ce a fost lovit de un tren în stația din municipiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP, Dumitru Ungureanu, bărbatul a fost lovit de trenul care circulă pe ruta Sfântu-Gheorghe – Brețcu, care făcea manevre în stație. Victima locuiește în zona Gării și deocamdată nu se știe ce anume făcea la locul accidentului sau în ce context s-a produs acesta, dar au loc cercetări în acest sens.

Directorul Serviciului de Ambulanță Covasna, Tiberiu Poștoacă, a afirmat că bărbatul a ajuns la Spital în stare foarte gravă, cu leziuni interne, repectiv hemoragie internă, și a fost suspus unei intervenții chirurgicale.

Ana Sidon

Sursa foto: lazeafelix.ro

Teme articol: spital accident tren
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.