ACTUALITATE 17 august 2012

Băsescu, la Covasna: Maghiarii au înţeles modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului

de Agerpres | 64 vizualizări

Preşedintele suspendat Traian Băsescu le-a mulţumit vineri, la Covasna, maghiarilor pentru că nu s-au lăsat angrenaţi în 'jocuri politicianiste' şi nu au participat la referendumul pentru demiterea sa.

Aflat pentru câteva zile în staţiunea Covasna împreună cu soţia, Traian Băsescu a declarat că apreciază faptul că maghiarii au înţeles 'modul ilegal în care a fost decapitată conducerea statului', dar şi nevoia de stabilitate a ţării.

'Nu pot să nu observ reacţia ungurimii faţă de referendum şi am de gând să le mulţumesc şi pentru că au înţeles foarte bine modul ilegal cum a fost decapitată conducerea statului şi pentru că nu pot fi atraşi în jocuri politicianiste. Iar maghiarii se pare că au înţeles nevoia de stabilitate a ţării în perioada aceasta', a spus Traian Băsescu.

Acesta a refuzat să facă orice fel de comentarii cu privire la modul în care procurorii anchetează modul de desfăşurare a referendumului.

'Până acum se spunea că din garaj conduc activităţile astea, iar acum o să se spună că de prin Covasna', a mai spus Băsescu.

Preşedintele suspendat a sosit joi seară în staţiunea Covasna şi s-a cazat la hotelul Clermont din Valea Zânelor, unde va sta timp de două-trei zile. În cursul zilei de vineri a vizitat Lacul Sfânta Ana şi staţiunea Balvanyos.

În ultimii patru ani, Traian Băsescu a venit în mod constant în staţiunea Covasna pentru a-şi petrece câteva zile de concediu ori pentru a lucra în linişte şi de fiecare dată a stat la vila de protocol aflată nu departe de acest hotel. În aprilie anul trecut a venit la Covasna pentru a studia proiectul de revizuire a Constituţiei, iar în anii precedenţi a avut întâlniri cu autorităţile locale, cu reprezentanţi ai societăţii civile, dar şi cu localnici.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.