ACTUALITATE 12 ianuarie 2017

Baschet feminin: Turneul final al Cupei României și Gala AII Star, la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1289 vizualizări

Echipa de baschet Sepsi SIC Sfântu Gheorghe va organiza și găzdui Final Eight-ul Cupei României și evenimentul All Star Game 2017, în perioada 8-12 februarie, în Sala Sporturilor ''Szabó Kati'' din Sfântu Gheorghe.

Managerul echipei, Rusz Istvan a declarat joi, în cadrul unei conferințe de presă, că pentru organizarea acestui eveniment sportiv au candidat și orașele Brașov și Târgoviște, însă decizia de a avea loc la Sfântu Gheorghe a fost luată în urmă cu câteva zile, în ședința Federației Române de Baschet.

Potrivit programului complet al turneului final, gazda Sepsi Sic va juca împotriva echipei CS Universitatea Cluj Napoca pe 8 februarie, iar în aceeași zi CSM Târgoviște va avea meci împotriva formației CSM Satu Mare. În 9 februarie vor juca Olimpia CSU Brașov cu Phoenix Galați și Sirius Târgu Mureș împotriva Teleorman Alexandria. Semifinalele și finala competiției vor avea loc pe 10 și 11 februarie, iar All Star Game-ul, duminică, 12 februarie.

„După organizarea Final 4-ului din 2015 suntem pregătiți pentru a organiza acest eveniment, chiar dacă începând cu anul aceasta vorbim de Final 8, adică o să găzduim 8 echipe la acest eveniment. Ne bucurăm foarte mult că am putut îndeplini dorința suporterilor și noi vom fi gazda acestui eveniment (...) Este ceva nou, încă nu am avut ocazia să vedem cum va fi și care sunt mișcările într-un Final 8, dar având în urmă un Final 4, despre care s-a discutat un an de zile și la Federație, între suporteri și în ziarele de specialitate, cred și sper că împreună cu staff-ul tehnic și organizatorii vom reuși să promovăm și să avem un Final 8, la fel cum am reușit să facem și Final 4“, a declarat Rusz Istvan.

Potrivit acestuia, la eveniment vor participa câteva sute de sportivi, antrenori și membri ai staff-urilor tehnice și aproximativ 10.000 de suporteri, iar bugetul estimat pentru organizare se cifrează la circa 80.000 de lei. La finalul evenimentului va fi organizată, conform tradiției, o gala caritabilă.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Livius, 14 ianuarie 2017
Parca in noiembrie spuneati..
Livius, 14 ianuarie 2017
La arena cand vom vedea meciuri?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.