ACTUALITATE 24 ianuarie 2017

Baschet feminin: Abonamente pentru Turneul final al Cupei României şi Gala AII Star de la Sfântu Gheorghe

de Agerpres | 1042 vizualizări

Abonamentele pentru turneul Final 8 al Cupei României la baschet feminin şi All Star Game, ce vor avea loc luna viitoare la Sfântu Gheorghe, vor fi puse în vânzare începând de săptămâna viitoare, au anunţat marţi, organizatorii.

Managerul echipei Sepsi SIC din Sfântu Gheorghe, Rusz Istvan, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că meciurile vor avea loc în Sala Sporturilor din municipiu, iar pentru că locurile sunt destul de puţine, maximum 1.200 cu tot cu scaune şi tribune mobile, s-a optat pentru punerea în vânzare a unor abonamente pentru cinci zile, la preţul de 50 de lei. Dacă acestea nu vor fi achiziţionate în totalitate, atunci vor fi puse în vânzare şi bilete, la preţul de 20 de lei pe zi.

Abonamentele vor putea fi achiziţionate începând cu data de 30 ianuarie, iar biletele vor putea fi cumpărate doar înainte de începerea meciurilor.

Rusz a mai menţionat că se poartă discuţii pentru televizarea acestui eveniment sportiv pe unul dintre posturile naţionale, dar dacă acestea nu se vor concretiza atunci meciurile vor fi difuzate live pe internet.

Turneul Final 8 al Cupei României şi evenimentul All Star Game 2017 sunt programate în perioada 8-12 februarie, în Sala Sporturilor „Szabó Kati“ din Sfântu Gheorghe. Pentru organizarea acestui eveniment sportiv au candidat şi oraşele Braşov şi Târgovişte.

Municipiul Sfântu Gheorghe a mai găzduit în anul 2015 All Star Game, precum şi turneul Final 4 al Cupei României.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.