ACTUALITATE 14 septembrie 2023

Bărbați bănuiți de furt de produse agricole, depistați

de Covasna Media | 820 vizualizări

La data de 11 septembrie 2023, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați cu privire la faptul că de pe un teren agricol, situat la intrarea în localitatea Coșeni, sunt sustrase legume.

La fața locului au intervenit echipaje din cadrul Biroului de Ordine Publică și Secției de Poliție Rurală Sfântu Gheorghe. În urma activităților investigative desfășurate, în jurul orei 01:25, a fost identificat și oprit în trafic, pe raza localității Coșeni, un autoturism în care se aflau trei bărbați.

Din verificările efectuate de polițiști s-a stabilit că cei trei, cu vârste cuprinse între 25 și 32 de ani, în jurul orei 22:35, ar fi sustras aproximativ 240kg de legume de pe un teren agricol de la intarea în localitate.

De asemenea, a rezultat că autoturismul cu care bărbații se deplasau figurează ca plasat sub sechestru de către Administrația Județeană a Finanțelor Publice Covasna.  În consecință, s-a procedat la reținerea certificatului de înmatriculare.

Legumele, în valoare de aproximativ 2700 lei, au fost recuperate și predate părții vătămate.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Facem precizarea că urmărirea penală este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de Procedură Penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Sursa: comunicat de presă

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.