ACTUALITATE 18 februarie 2010

Banii Super Bingo Metropolis se duc în Buzaie

de Covasna Media | 445 vizualizări
Patru familii din Sita Buzăului au câştigat împreună 120.000 de lei la emisiunea concurs de la Antena 1 18feb2010-bingoUn nou premiu consistent a fost câştigat în zona Buzaielor, în cadrul concursului Super Bingo Metropolis difuzat la Antena 1. Premiul în valoare de 120.000 de lei a fost câştigat la Sita Buzăului, iar pentru el s-a jucat un top de cupoane on-line. În joc au fost puşi 3.500 de lei, bani cheltuiţi în mod egal de către patru tinere familii din localitate. Una dintre câştigătoare, Florentina Floroianu, spune că participarea

Patru familii din Sita Buzăului au câştigat împreună 120.000 de lei la emisiunea concurs de la Antena 1

18feb2010-bingoUn nou premiu consistent a fost câştigat în zona Buzaielor, în cadrul concursului Super Bingo Metropolis difuzat la Antena 1. Premiul în valoare de 120.000 de lei a fost câştigat la Sita Buzăului, iar pentru el s-a jucat un top de cupoane on-line. În joc au fost puşi 3.500 de lei, bani cheltuiţi în mod egal de către patru tinere familii din localitate.

Una dintre câştigătoare, Florentina Floroianu, spune că participarea la Super Bingo Metropolis nu a fost una constantă, însă a devenit după câştigarea premiului. „Am avut foarte multe temeri când am investit banii în acel top de cupoane, dar se pare că am făcut­o cu folos, căci am câştigat fiecare. Ca orice om, aveam nevoie de bani şi faptul că au venit nu poate decât să ne bucure”, ne-a declarat Florentina Floroianu, în vârstă de 32 de ani, căsătorită şi mamă a două fetiţe.

Femeia a mai spus că, după încasarea premiului - care, după ce au fost reţinute taxele, s-a diminuat la 90.000 de lei, cele patru familii câştigătoare au sărbătorit printr-o mini-vacanţă de cinci zile la schi, în Austria.

„Sfatul meu, pentru toţi cei care doresc să câştige, este să joace şi să aibă încredere, pentru că altfel nu se poate”, este de părere Florentina Floroianu.

La începutul acestei luni, în oraşul Întorsura Buzăului a mai fost câştigat un premiu, tot prin concursul Super Bingo Metropolis. Norocosul a fost un bărbat de 33 de ani, iar suma câştigată a fost de 700.000 de lei, după reţinerea taxelor.

Covsănenii au noroc şi la Loto

La finele anului 2009, un bărbat din Sfântu Gheorghe câştiga un premiu în valoare de 1.625.501,54 de lei, echivalentul a mai bine de 380.000 de euro. Omul a jucat o variantă simplă la Loto 6/49 şi una la Noroc, sistem N + 3. Tot în 2009 şi tot la Sfântu Gheorghe, la Loto s-au câştigat aproape 100.000 de lei, pe un bilet colectiv; întâmplare sau nu, ambele premii au fost câştigate prin achiziţionarea biletelor de joc de la aceeaşi Agenţie Loto-Agenţia cu numărul 017 din Sfântu-Gheorghe, de la intersecţia B-dului 1 Decembrie cu Grigore Bălan.

Monica Rizea

Foto: antena1.ro

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.