ACTUALITATE 13 aprilie 2010

Banii pentru ANL se lasă aşteptaţi la Întorsura Buzăului

de Covasna Media | 396 vizualizări
Autorităţile doresc să construiască patru noi blocuri pentru tineri 13apr2010-anlLa Întorsura Buzăului se vor construi în acest an patru blocuri ANL, dacă banii promişi prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) vor fi şi viraţi, în cele din urmă, către autorităţile locale. Primarul oraşului Întorsura Buzăului, Leca Băncilă, spune că planul autorităţilor locale vizează construirea a încă patru blocuri ANL în acest an, însă totul depinde de modul în care banii vor veni în acest sens. „Investiţia pentru

Autorităţile doresc să construiască patru noi blocuri pentru tineri

13apr2010-anlLa Întorsura Buzăului se vor construi în acest an patru blocuri ANL, dacă banii promişi prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) vor fi şi viraţi, în cele din urmă, către autorităţile locale.

Primarul oraşului Întorsura Buzăului, Leca Băncilă, spune că planul autorităţilor locale vizează construirea a încă patru blocuri ANL în acest an, însă totul depinde de modul în care banii vor veni în acest sens.

„Investiţia pentru cele patru blocuri, care cuprind 36 de apartamente, este de patru milioane de lei. Avem promisiuni ferme în acest sens, dar în aceste vremuri de sărăcie generală nu se poate şti exact ce va fi. Oricum, fundaţiile au fost deja făcute, aşteptăm să vină banii”, a explicat Leca Băncilă, adăugând că s-a realizat deja fundaţia pentru aceste noi locuinţe.

Potrivit primarului, terenul pe care se vor construi cele patru blocuri de locuinţe ANL beneficiază de apă şi canalizare, administraţia locală trebuind să asigure şi sistemul de centralizare, în condiţiile în care acesteia îi revin obligaţiile legate de asigurarea utilităţilor.

În ceea ce priveşte solicitanţii de locuinţe ANL, la Primăria Întorsura Buzăului există în prezent aproximativ 200 de cereri depuse în acest sens de către tinere familii. În încercarea de a acoperi cât mai multe dintre solicitări, Primăria are încă un proiect de locuinţe ANL - pentru încă 60 de apartamente, însă acesta ar urma să înceapă a fi materializat abia din 2011 încolo.

Primele locuinţe ANL din Întorsura Buzăului au fost construite în urmă cu mai bine de trei ani şi este vorba despre 16 apartamente care au şi fost date în folosinţă.

Monica Vajna

Sursa foto: adevarul.es

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.