ACTUALITATE 30 noiembrie 2009

Bandă de hoţi prinsă de poliţişti

de Covasna Media | 616 vizualizări
Patru tineri din Sfântu-Gheorghe au spart nu mai puţin de 25 de maşini din oraş [singlepic=654,250,250,,left]Patru tineri din Sfântu-Gheorghe sunt cercetaţi de poliţişti după ce în ultimele 3 luni au spart nu mai puţin de 25 de maşini din oraş şi au furat din ele tot ce le-a venit la mână – de la truse de scule, piese auto, capace de roţi, proiectoare de ceaţă, huse de scaune şi până la detectoare radar, aparate GPS, amplificatoare de sunet, radio-cd playere, boxe auto sau modulatoare

Patru tineri din Sfântu-Gheorghe au spart nu mai puţin de 25 de maşini din oraş

Patru tineri din Sfântu-Gheorghe sunt cercetaţi de poliţişti după ce în ultimele 3 luni au spart nu mai puţin de 25 de maşini din oraş şi au furat din ele tot ce le-a venit la mână – de la truse de scule, piese auto, capace de roţi, proiectoare de ceaţă, huse de scaune şi până la detectoare radar, aparate GPS, amplificatoare de sunet, radio-cd playere, boxe auto sau modulatoare FM cu memorii flash.

Cei patru suspecţi au vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, doi dintre aceştia fiind prinşi chiar în flagrant, săptămâna trecută. Ei operau într-o parcare din cartierul Simeria, la două maşini. „Poliţiştii au extins cercetările şi au stabilit că din luna august până în noiembrie ei au comis nu mai puţin de 25 de astfel de furturi. Din grupul celor doi mai făceau parte alţi doi tineri, de 20 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP), Dumitru Ungureanu.

Potrivit acestuia, tinerii au intrat în maşini folosindu-se de chei potrivite, dar au existat şi situaţii în care au profitat de faptul că portierele autoturismelor erau neasigurate.

Valoarea bunurilor sustrase de cei patru se ridică la circa 20.000 de lei. În 15 cazuri nu se cunosc părţile vătămate, întrucât acestea nu au făcut plângeri pentru furt.

La începutul lunii octombrie, poliţiştii au mai prins un tânăr de 24 de ani din municipiu care avea o „slăbiciune“ pentru Dacia 1310. El a spart zece astfel de maşini, pe care le deschidea cu chei care se potriveau.

Asupra lui au fost găsite de la casetofoane sau acumulatoare până la benzina din rezervor, paguba ridicânduse la aproximativ 20.000 de lei.

Ana Sidon

Teme articol: furt maşini hoti
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Ion Ciobanu, 1 decembrie 2009
Bună treabă :D
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.