ACTUALITATE 29 aprilie 2021

Autoliv susține vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2

de Observatorul de Covasna | 2041 vizualizări

Compania Autoliv se alătură demersului autorităților de încurajare a populației de a se vaccina împotriva virusului SARS-CoV-2. Pentru a veni în sprijinul angajaților, compania a demarat colaborarea cu instituțiile locale implicate în campania de vaccinare. Astăzi a avut loc prima acțiune de vaccinare la Sfântu Gheorghe, noi sesiuni urmând a fi organizate în viitor în baza înscrierilor din rândul angajaților.

“Ne dorim o cât mai rapidă revenire la normalitate, să ne simțim din nou liberi și în siguranță. Le recomand colegilor noștri să se vaccineze, precum și tuturor celor din comunitate, pentru că în felul acesta se protejează pe ei, dar își protejează și familiile, colegii și prietenii” – este mesajul pe care Cristian Gulicska, Plant Manager al Diviziei de volane îl transmite angajaților și familiilor acestora, precum și comunității locale.

Până în prezent au fost vaccinate peste 70 de persoane, în timp ce listele de doritori se extind cu rapiditate. Campania de vaccinare va continua și în săptămânile următoare, urmând a acoperi solicitările tuturor angajaților. Încă de la începutul pandemiei, Autoliv a susținut acțiunile întreprinse de autorități pentru împiedicarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, prin acțiuni de conștientizare în rândul angajaților, precum și prin campanii de testare și asigurarea materialelor de protecție necesare.

Autoliv este liderul mondial în sisteme de siguranță auto, iar prin intermediul subsidiarelor sale dezvoltă, fabrică și livrează produse precum airbag-uri, centuri de siguranță, volane și sisteme de protecție a pietonilor, pentru cei mai mari producători din industria automotive. Autoliv are peste 65.000 de angajaţi în 27 de ţări, iar în România este prezentă din 1997, având aproape 11000 de angajați. În fiecare an, produsele Autoliv salvează peste 30.000 de vieți și contribuie la evitarea a de zece ori mai multe accidente grave. Angajații noștri împărtășesc pasiunea și viziunea noastră de a salva mai multe vieți, iar calitatea este elementul definitoriu pentru tot ceea ce facem.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.