ACTUALITATE 23 aprilie 2010

Au început înscrierile pentru Parada Cârnaţilor

de Covasna Media | 241 vizualizări
Marele premiu este o excursie de 10 zile în Grecia 23apr2010-carnatiÎnscrierile pentru cea de-a opta ediţie a Paradei Cârnaţilor – eveniment gastronomic organizat în luna mai în cadrul Zilelor Turistice ale judeţului Covasna – au început și primii concurenţi deja şi-au făcut apariţia. Directorul Asociaţiei Întreprinzătorilor Mici și Mijlocii din judeţ (ASIMCOV), Vajda Lajos, a declarat că anul acesta se așteaptă la peste 80 de participanţi din ţară și din străinătate, iar înscrieri

Marele premiu este o excursie de 10 zile în Grecia

23apr2010-carnatiÎnscrierile pentru cea de-a opta ediţie a Paradei Cârnaţilor – eveniment gastronomic organizat în luna mai în cadrul Zilelor Turistice ale judeţului Covasna – au început și primii concurenţi deja şi-au făcut apariţia.

Directorul Asociaţiei Întreprinzătorilor Mici și Mijlocii din judeţ (ASIMCOV), Vajda Lajos, a declarat că anul acesta se așteaptă la peste 80 de participanţi din ţară și din străinătate, iar înscrieri se pot face și on line, pe site-ul www.paradacarnatilor.ro.

„O vom invita și pe ministrul Elena Udrea, și de la Ministerul Agriculturii, pentru produsele tradiţionale, care trebuie promovate. Toate manifestările gastronomice ar trebui să fie bine promovate, la fel și gastronomia locală ”, a spus Vajda Lajos.

Anul acesta, câștigătorii Paradei Cârnaţilor, care are loc în data de 15 mai, vor pleca în Grecia, într-o excursie de 10 zile oferită de ASIMCOV în colaborare cu o agenţie de turism.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.