ACTUALITATE 7 ianuarie 2014

Au fost prinşi bătăuşii din noaptea de Revelion

de Covasna Media | 144 vizualizări

În cursul zilei de marţi au fost identificaţi presupuşii autori ai agresiunii săvârşite asupra unui bărbat în noaptea de Revelion, pe o stradă din Sfântu Gheorghe, în persoana a doi tineri, G. S. şi F. T., în vârstă de 17 şi respectiv 19 ani.

Din cercetările poliţiştilor a reieşit faptul că în noaptea dintre ani, cei doi tineri, după ce au participat la o petrecere organizată în incinta unei unităţi de învăţământ din oraş, au părăsit locaţia în jurul orei 04:00, însoţiţi de un alt tânăr, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu intenţia de a provoca scandal. În acel moment, G. S. şi F. T. au început să îl lovească pe Gheorghe Preduţ, în ajutorul căruia au intervenit alţi trei tineri aflaţi în apropiere în acel moment.

Conform unor surse neoficiale, se pare că tinerii au fost identificaţi de poliţişti după ce unul dintre martori i-a povestit mamei sale cele întâmplate, iar aceasta s-a dus la poliţie unde a declarat cele auzite de la fiul ei.

În urma loviturilor primite, Gheorghe Preduţ, fost lider al PD Covasna între anii 1994-2001, s-a ales cu o coastă ruptă. În plângerea depusă la Poliţie acesta a menţionat că tinerii l-au interpelat pe stradă şi l-au bătut pe motiv că nu vorbeşte limba maghiară.

Cercetările sunt continuate cu autorii în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
ion, 12 ianuarie 2014
chir si de genul “ajunge băh, că-l omorâţi!” si tot e bine , mai sunt intre ei cu simtul masurii.
Mircea, 9 ianuarie 2014
În primul rând că poliţia n-o să confirme niciodată "substraturi etnice" pentru că nu dă bine la imagine şi la "pacea dintre popoare"... în al doilea rând, după ce i-au rupt o coastă şi citeste integral
Corectare, 9 ianuarie 2014
Politia confirma ca incidentul nu a avut un substrat etnic, mai ales, ca cei care au sarit in ajutor, au fost tot maghiari. Asta, ca sa completam articolul cu deficiente de informatii.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.