ACTUALITATE 14 aprilie 2010

Atenţie, se fură acumulatoare!

de Covasna Media | 198 vizualizări
14apr2010-acumulatorProprietarii a cinci mașini din străzile Stadionului și Varadi Jozsef au rămas zilele trecute fără acumulatoare la mașini, după ce hoții le-au forțat capotele și au scos acumulatorul. Adjunctul Poliției Municipale, comisarul șef Gheorghe Drăghici, a afirmat ieri că mașinile sparte erau Dacii, parcate pe strada Stadionului și Varadi Jozsef, iar hoții au furat acumulatorul cel mai degrabă pentru a-l preda la Remat, unde

14apr2010-acumulatorProprietarii a cinci mașini din străzile Stadionului și Varadi Jozsef au rămas zilele trecute fără acumulatoare la mașini, după ce hoții le-au forțat capotele și au scos acumulatorul.

Adjunctul Poliției Municipale, comisarul șef Gheorghe Drăghici, a afirmat ieri că mașinile sparte erau Dacii, parcate pe strada Stadionului și Varadi Jozsef, iar hoții au furat acumulatorul cel mai degrabă pentru a-l preda la Remat, unde ar primi câteva zeci de lei.

Polițiștii îi îndeamnă pe oameni ca dacă observă persoane suspecte sau ceva ciudat pe timp de noapte să sune la 112.

Fără telefon, din nou

Seria furturilor de cablu de telefon continuă și tot mai multe comune sau sate rămân fără telefon fix în ultima perioadă. Cel mai recent furt de cablu a avut loc în noaptea de 11 spre 12 aprilie, între Olteni și Zălan, comuna Bodoc, unde hoții au furat 130 de metri de cablu. Abonații din zonă au rămas fără telefon, nu se știe pentru ce perioadă.

Ana Sidon

Teme articol: furt maşini acumulatori
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.