ACTUALITATE 23 februarie 2017

Asociația pentru Promovarea Turismului din Județul Covasna a devenit membru FAPT

de Covasna Media | 1474 vizualizări

Asociația pentru Promovarea Turismului din Județul Covasna a devenit membru deplin al Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România (FAPT), cu ocazia ședinței Consiliului Director al FAPT, ce s-a desfășurat în cadrul Târgului de Turism al României - TTR 2017 Romexpo.

Cu această ocazie, vicepreședintele Consiliului Județean Covasna, Grüman Róbert, a declarat: „Este un pas important pentru Consiliul Județean, mai ales pentru că anul 2017 este Anul Turismului în județul nostru. Credem că este benefic pentru colegii noștri de la asociația de turism de a putea beneficia de experiența profesională acumulată de membrii FAPT. Totodată în scopul de a crește numărul turiștilor care aleg județul nostru ca destinație, vom putea colabora și avea schimburi de experiență cu asociațiile de promovare turistică din alte zone turistice din țară.”

La rândul său, președintele FAPT, Corina Martin, a precizat: „În numele tuturor membrilor Federației de Promovare Turistică din România, suntem încântați că membrii Asociației de Promovare Covasna au decis să se alăture organizaţiilor active în domeniul dezvoltării şi promovării turismului din România, regrupate sub umbrela Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT). Consolidăm astfel parteneriatul public-privat în turismul românesc și punem Covasna pe harta de promovare turistică a României, în Campania „Vacanță în țara mea” și în Caravana de promovare „Noi unim România”. Împreună, ne propunem să facem din România o destinaţie turistică de excelenţă pe harta destinaţiilor de călătorie din lume! Covasna își merită pe deplin locul în familia de promovare FAPT, ca destinație turistică cu un potențial fantastic, ce trebuie dezvoltat și promovat către agențiile de turism, mass-media și publicul larg, de unde ne propunem să atragem un număr mai mare de turiști, români și străini”.

Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică are ca scop dezvoltarea turismului în destinaţiile turistice pe care le reprezintă asociaţiile şi promovarea acestora pe plan naţional şi internaţional. FAPT îşi propune să contribuie la o îmbunătăţire a activităţilor de marketing şi de branding a destinaţiilor şi a produselor turistice pe care aceasta le oferă. Printre membrii federației se găsesc organizații non-guvernamentale cu experiență vastă în domeniu, cum ar fi: Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării, Asociaţia pentru Turism Bucovina, Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu, Asociaţia Turistică Sighişoara și Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Braşov.

Biroul de presă al Consiliului Judeţean Covasna

Teme articol: promovare TURISM asociatie FAPT
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.