ACTUALITATE 14 septembrie 2023

Arestați preventiv pentru lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice

de Covasna Media | 1155 vizualizări

La data de 10 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană a fost agresată, în fața unui bar de pe  strada Sporturilor, din municipiul Sfântu Gheorghe.

În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat doi bărbați, cu vârste de 30, respectiv 32 de ani. Cei doi sunt bănuiți că în seara zilei de 10 septembrie a.c., în jurul orei 19:00, pe fondul consumului de alcool și al unei discuții în contradictoriu, ar fi aplicat victimei mai multe lovituri în zona feței și i-ar fi adresat injurii și amenințări.

În urma probatoriului administrat, la data de 11 septembrie 2023, persoanele bănuite au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în arestul I.P.J. Covasna.

La data de 12 septembrie 2023, Judecătorul de Drepturi și Libertăți din cadrul Judecătoriei Sfântu Gheorghe a dispus arestarea preventivă a celor doi pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în dosarul penal întocmit, sub  aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Sursa: comunicat de presă

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.