ACTUALITATE 12 ianuarie 2010

Angajaţii din spitalele autofinanţate vor beneficia în continuare de bonuri de masă

de Covasna Media | 711 vizualizări

Bonuri de masă şi fără zile de concediu forţat şi neplătit, aşa arată vestea bună pe care a dat-o la început de an liderul sindicatului Sanitas Covasna, Vasile Neagovici. Acesta ne-a declarat ieri că angajaţii din cele şase spitale autofinanţate din judeţul nostru vor beneficia în continuare de bonuri de masă şi nu vor mai fi nevoiţi să intre în concedii fără plată.

„Sindicatul a început şi discuţiile pentru renegocierea grilei de salarizare, am vrea să creştem puţin coeficienţii”, a spus Neagovici .

În prezent Sanitas Covasna are în derulare mai multe procese cu diferite unităţi sanitare, pentru recuperarea unor drepturi. În cazul celui cu Spitalul Judeţean, anul trecut a fost câştigată în instanţă acordarea primei de stabilitate şi a sporului de 2% pentru semestrul I din 2009, pentru peste 500 de salariaţi, dar sentinţa a fost atacată la Curtea de Apel. În prezent au loc discuţii cu Spitalul din Baraolt, unde trebuie acordate sporul de 2% şi primele de stabilitate pentru anul trecut, în valoare totală de aproximativ 300.000 de lei.

Ana Sidon

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.